31 Aralık 2010 Cuma

Mutlu Yıllar..


Belki çok klişe olucak ama; iyisiyle kötüsüyle, kahkahasıyla üzüntüsüyle, eğlencesiyle kederiyle, başarısıyla hayal kırıklılığıyla koca bir sene geride kaldı.. En azından benim için.. Hani insanlar vardır yeni yıla inanmazlar, saygı duyarım, ama hiç benlik değil galiba. Benim için yeni yıl, yeni umutları, yeni heyecanları beraberinde getireceğini inandığım bir şanstır. Mutluluktur :). Herşeye yeniden başlamak terimini uygulayabileceğim bir beyaz kağıttır; yılın sonunda karmaşık ama çekici sürrealist bir Dali tablosuna dönüşür o kağıt parçası. Sonuçtan memnun olurum ya da olmam ama karşıma bir yeni yıl daha çıkacağını bilirim, daha mükemmelleştirebileceğim...

Önerim bu akşam delicesine eğlenmeniz, kahkahalarınızı insanlardan esirgememeniz ve yeni yıla bütün yılın güzel anılarını düşünerek, aynı zamanda yeni hayallerle girmeniz ;)

Son olarak yeni yılda siz sevgili okuyucularıma, turp gibi sağlıklı, pamuk şekeri kadar pembe, "sex and the city" kadar eğlenceli ve tutkulu, iyi müzikli, bol Vogue'lu bir yıl diliyorum. Kendime de...

Unutmadan Vogue, Carine Roitfeld'dan sonra Anna Wintour'u başımızdan eksik etmesin.

MUTLU YILLAR :)
Bayan Mor


Görsel: Humor Chic

28 Aralık 2010 Salı

Yılbaşı Akşamı İçin Hediye Önerileri...


Yeni yıla çeyrek kala, eğer sizde " Yılbaşı akşamı misafirliğe gideceğiz ama eşe dosta ne alsak bilemedik" diyenlerdenseniz, ne yapacağınızı bilemediğinizden hala bu konuda harekete geçemediyseniz, Bayan Mor derdinize derman buldu :) ...
İşte size 2 güzel öneri..

Sorry but this post is written in Turkish. Have a nice week.. Miss Purple

Geçen cumartesi keşfettiğim dükkan "Herşey Aşk'tan" tadından yenilmeyen çıtı pıtı bir dükkan. Yılbaşı akşamında tatlı yiyip tatlı konuşmak isterseniz aradığınız mücizeyi bulacağınız yer tam da burası. Geleneksel yöntemlerle üretilen hiçbir katkı maddesi ve yağ içermeyen, sizi gülümsetecek hafiflikteki badem ezmesi, ceviz ezmesi, fıstık ezmesi ve lokum çeşitlerini size sunuyorlar. Portakallı lokumları ve badem ezmeleri Bayan Mor'un favorileri olmasına rağmen, hindistan cevizli lokumu beni bir hayli meraklandırdı (lokum bitmişti ve deneyemedim :( siz benim yerime gidip denemelisiniz :) ).

Peki bu tonla kutu fotoğrafları neyin nesi diye soruyorsunuz, Herşey Aşk'tan ürünlerinin tadının güzelliği kadar görselliğine de pek önem veriyor ve şahane tatlılarını bu kutularla taçlandırıyor.


Gümüş Aksesuarlar... Parıldayan tatlı kutuları... Unutmadan "Herşey Aşk'tan" 'ın takı koleksiyonu da mevcut.. Görmek için tıktık. http://www.herseyasktan.com/


Fotoğraflardan anladığınız gibi dükkanı bir yılbaşı ruhu süslemiş gidiyor... Bu rengarenk kutulardan birini seçip içini güzelim tatlılarla doldurup sevdiklerinize armağan edebilirsiniz :). İnanın bana kutuları ömürleri boyu saklayacaklar..

Peki Nerelerde Aşk'lanabilirsiniz ?

Meşrutiyet Cad. No:79 (Pera Palas Oteli Karşısı)
Beyoğlu - İSTANBUL +90 212 245 48 91

İş Bankası Kuleleri Kule Çarşı
Levent - İSTANBUL +90 212 269 46 66
Küçük Bebek Cad. No:11
Bebek - İSTANBUL +90 212 263 89 69


2.Önerim ise Berry İçki Çantaları.. Esprili tasarımlarıyla, bu eğlenceli çantalarda bir şişe şarabınızla arkadaşınızın kapısını çalabilir ve mükemmel yılbaşı akşamınızı renklendirebilirsiniz. Böylece her türlü kutlamalar esnasında çantanız içki şişelerinizi hem güvenli bir biçimde taşımanızı sağlar hem de anında hoş birer hediyeye dönüştürür!


Kanvastan tasarlanan tüm modelleri www.berryshop.net üzerinden görebilirsiniz.


berry içki çantalarına www.berryshop.net üzerinden ve
aşağıdaki mağazalardan ulaşabilirsiniz:
Fashion Project Cihangir (Sıraselviler cad. 76/A Cihangir
maybe shop (addresistanbul - Halide Edip Adıvar Blv. Şişli, K:1, No:127)
Akmerkez FashionNewYear Xmas Pop Up mağazası (Divarese'in karşısı)

Morlu Günler
Bayan Mor

26 Aralık 2010 Pazar

Audrey Tautou For Chanel No.5 Commercial At Istanbul


Büyüleyici Chanel No.5 kokusunun Nicole Kidman'la çekilen reklamının üzerinden 6 koca sene geçti..
Fakat Chanel No.5 reklam filmi için Audrey Tautou ve Travis Davenport kameraların önüne geçmişti, reklam İstanbul'da ve Fransa'da çekilmişti ..
 Reklam filminin konusu ise Paris'ten İstanbul’a Orient Express ile yapılan yolculuk.

Ben reklamı çok beğendim özellikle şehrimde geçen büyüleyici sahneleri..
İyi Seyirler :)

Dipnot: Reklam televizyonda tekrar dönmeye başladı. Bu güzel reklamın büyük ekrandada tadını çıkarmayı unutmayın ;)

It's been 6 years since Chanel shoot No.5 perfume advertisement with Nicole Kidman. But  Audrey Tautou and Travis Davenport were starring at Chanel No.5 advertisement which was shot in 2009. The commercial is shot in İstanbul and France, is about the journey from Paris to Istanbul by Orient Express.

I loved it especially fascinating scenes which is shot at my lovely city: Istanbul !
Spare a minute and take a look at new commercial :)


morlu günler/have a nice day
bayan mor/ miss purple

16 Aralık 2010 Perşembe

"Capsule Collection" By Uffie


Fred Perry & Amy Winehouse birlikteliğinden sonra Diesel ile son zamanlarda internet üzerinden patlama yapan fransız asıllı şarkıcı Uffie güçlerini birleştirdi. 

Müzisyenlerin ilhamlarını şarkıları üzerinde kullanması kanısında olmuşumdur her zaman nitekim Amy'de tasarımcı materyali görmeyince bu kanımı doğrulamıştım. Fakat Uffie beni tarzıyla yarattıklarıyla şaşırttı, bunu beklemiyordum açıkçası...

After the unsuccesful union of Fred Perry & Amy Winehouse for new collection, I thought that singers should use their power and muses to their hit songs. But as I can see Uffie made a small great collection for Diesel. I'm suprised. So here are some pieces from the collection..



Sınırlı sayıda üretilen "Capsule Collection", 12 parçadan oluşuyor. Koleksiyonda denimler feminen rock çizgisinde. Koyu mavi saten açılma ve bağlanmış donanım uygulamaları, skinny yüksek bel jeanler ve Debbie, rahat erkek arkadaş seçeneği dikkat çekiyor.. "Peki ben bu iddialı tasarımları nasıl kombinlemeliyim?" diye sorarsanız dikkat çekici üstler, cesur elbiseler kullanabilirsiniz.

"Capsule Collection" is a limited collection which includes 12 fashion pieces. In the collection, jeans are: skinny, boyfriend. Also I adore "the cool electric blue&black bag". It should be mine :)!
Capsule Collection ürünlerini Diesel; Akmerkez, İstinye Park, Nişantaşı, Erenköy ve Beyoğlu mağazalarında bulabilirsiniz.

In Turkey, Capsule Collection will be on sale in Diesel  Akmerkez, İstinye Park, Nişantaşı, Erenköy and Beyoğlu.


Morlu Günler/ Have a Nice Day
Bayan Mor/ Miss Purple

5 Aralık 2010 Pazar

Lappart.Pr Sample Sale


Yılbaşı öncesi yüzünüzü güldürecek güzel haberlerle karşınızdayım! Lappart.Pr 'ın heyecanla beklediğim sample sale'i 17-18 Aralık Cuma ve Cumartesi gerçekleşecek. Ajandanıza "iki gün boyunca sürecek sample sale'e 11.00-19.00 saatleri arasında gitmeyi unutma" diye not almalısınız ! Sonra 3.Şahıstan "Bayan Mor bütün şahane tasarımcı parçalarını topladı" diye duyarsınız falan, üzülmeyin :P.

OYE, Aslı Filinta, Elaidi, Wicce, Minna Parikka, DOII, Fatima Lopes, Ivana Helsinki, Closh, Niyazi Erdoğan, Berra Terzioğlu, Afrodit Exclusive, PP From Longwy, 2WINS, Misela cicileri çok uygun fiyatlarla Lappart Showroom'unda bizleri bekliyor olacak. Geçen sene Berra Terzioğlu'nun sample sale'inden 50 TLye aldığım, herkesin her gördüğünde "Tanrıım, ceketin çok güzelmiş! Nereden aldıın?" dediği ceketimi bayıla bayıla giyiyorum.
2 hafta sonra gerçekleşecek sample sale'de fiyatlar 20- 300 Tl arasında değişiyor, aynı zamanda kredi kartı kabul ediliyor olacak. Demek istediğim bu sample sale KAÇMAZ!

Note to your agenda's Lappart.Pr Sample Sale will handle on 17th-18th December in Lappart Showroom. You can visit showroom from 11.00 to 19.00. The price of fabulous designer pieces will be around 20-300 TL. Don't miss this sample sale!

Lappart Showroom
Abdi İpekçi Cad.NO:49 K:5 D:14 Nişantaşı
İSTANBUL

morlu günler/have a nice weekend
Bayan Mor/Miss Purple