21 Mayıs 2011 Cumartesi

Neden Bir Kraliyet Mensubu İle Evlenmemelisiniz?


*Bu yazı The Magger bünyesinde olan The Femme isimli online dergide yayınlanmıştır.(12.05.2011).
Resimlerin üzerine tıklayıp, daha rahat okuyabilirsiniz. Keyifle Okumanız Dileğiyle :)



14 Mayıs 2011 Cumartesi

Art & Peace & Mom


Geçen pazar, anneler günü, annişime keyifli bir gün yaşatmak için soluğu, Rahmi Koç Müzesinde aldık. Anneciğimin haftalardır merakla gitmek istediği "Görünmez Müzisyenler" sergisini gezdik. Sergide Titanic gemisi için New York’ta hazırlanan Piyano-kemanından, 20'lerin klasik motifleriyle süslü Türk Laternasına kadar bir sürü çeşit müzik çalar vardı. Belçikalı vakıf Automatia Musica Foundation bünyesindeki 250 mekanik müzik kutusundan 80 parçanın yer aldığı bu sergiyi 29 Mayıs'a kadar görmeye gidebilirsiniz. 

Sergiyi gezdikten sonra, soluğu ortamının sıcaklığına bayıldığımız Cafe Du Levart'ta aldık.


Gideceklere tavsiye, elmalı turtayı görüp ona tav olmayın! Biz "armutlu turta"ya bayıldık..


Klasik Ada. Her an her yerde yazı yetiştirmeye çalışırken...


Kafe'nin barı..


Sergiden kareler...
Soldaki Resim. Türkiye'de üretilmiş Laterna. İstanbul - 1920
Sağdaki Resim. Laternalı Karitatür Kapakları


Sergideki ince işlere bayıldım. Mesela bu atlı karıncadaki bütün atların üzerindeki işlemeler, müzik dolaplarının üzerindeki zarif desenler.. Müzik ile teknolojinin gelişimini daha iyi algılamak için mutlaka gezmelisiniz :)


Sergiden klasik bir Fransız Laternası örneği..

Son olarak, ben dünya üzerinde tek bir"anneler günü" olduğuna inanmıyorum, onlar her gün bizimle ve hayatlarımıza güneş ışığı gibi parlıyorlar. İyi ki varlar, iyi ki varsınız.. Sizi çok seviyoruz :)


İyi Pazarlar..

5 Mayıs 2011 Perşembe

Oh Sailor !


Son zamanlarda en beğendiğim editoryallerden biri Vogue Japonya'nın Nisan sayısındaki "Oh Sailor!" ... Editoryal Andreas Sjodin imzalı. Moda editörü Sabino Pantone yazların vazgeçilmez denizci trendini ilham verici ve modern bir şekilde yorumlamış. Mirte Maas Ralph Lauren, Bottefa Veneta, Balenciaga gibi tasarımcıların 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarının en it parçalarını taşımış. İlham almanız dileyiğle ;)

Fashion editor Sabino Pantone uses sailor style as inspiration for his latest work in Vogue Japan’s April issue. Starring Mirte Maas photographed by Andreas Sjodin, it pieces from labels such as Ralph Lauren, Bottega Veneta and Balenciaga .















fashiongonerogue

3 Mayıs 2011 Salı

Hediye Avon Paketi :)


Düzeltme: Random servisi ile yaptığım çekilişte 8 numaralı Lolita'nın yorumu Avon Paketini kazanmıştır.Verdiğin emaili kontrol edersen mailimi göreceksin. Hediyeni güle güle kullan Lolita :) - Çekiliş görseli postun sonundadır. -

Bugün güzel bir hediye haberim var sizlere :) Geçen gün kapımı çalan kurye, bir Avon paketi getirdi bana :). İçinde ANEW Rejuvenate 25+, Anew Clinical Lift&Firm Pro Serum olan bu paketi siz sevgili okuyucularımdan birine hediye etmek istiyorum :). Katılım şartları bu yazının en sonunda. Peki bu kremler ne işe yarıyormuş acaba?

 
ANEW Rejuvenate 25+ (Cilt Canlandırıcı Sistem -14 Günlük Uygulama) Kullandığınız ilk günden itibaren cildiniz daha pürüzsüz hissedersiniz, 14 günün sonunda ince çizgi görünümünün azalmasına yardımcı olur.

Günlük Bakım Seti, Deneme Boyu 2’si 1 Arada Canlandırıcı Jel Temizleyici 50ml., Deneme Boyu Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Gündüz Kremi SPF25 15ml., Deneme Boyu Canlandırıcı Gece Kremi 15ml. ve Deneme Boyu 24 Saat Etkili Canlandırıcı Göz Kremi Gece/Gündüz SPF25 2*10ml. içeriyor.

Anew Clinical Lift&Firm Pro Serum 

(Sıkılaştırıcı ve Toparlayıcı Serum)
ultra konsantre formülüyle cildin anında daha sıkı görünmesine yardımcı olur. Cilde elastikiyet kazandırır ve cildin doğal elastin üretimini desteklemeye yardımcıdır.

Bu iki cilt bakım ürününü kazanmak mı istiyorsunuz?
İşte Yapmanız Gerekenler..

  • Blogun izleyicisi olmak :)
  • Bayan Mor'un Facebook grubuna üye olmak, hala değilseniz tıktık.
  • Bu posta yorum bırakmak, emailinizi de yazmayı unutmamak ;)
Son Katılım Tarihi: 14 Mayıs. Pamuk eller klavyeye.. 15 Mayısta şanslı kişi belli olucak ;) İyi Haftalar