30 Aralık 2011 Cuma

Spirit Of 2012!

Fotoğraf - 29.12.2011 08.02 #2
Yeni yil ruhu bu olsun, 2012niz mutlulukla dolsun!
Take this photo as an inspiration and enjoy every moment of your life in 2012!
Yeni yiliniz kutlu olsun!
Happy new year!

26 Aralık 2011 Pazartesi

Paul Smith SS 2011

Evet biliyorum Ilkbahar/Yaz 2012 koleksiyonlarina bakmak icin biraz erken ama kendimi durduramiyorum. Paul Smith ise sezon koleksiyonlarindan en sevdiklerimden .

I know its too early to look SS 2012 collections, but I love spring so I can't wait! My one of the first favourite collection is Paul Smith's.
paulkombin
Gectigimiz gunlerde farkettim ki artik "clean" goruntulere daha cok deger veriyorum ve Paul Smith Ilkbahar/Yaz 2012 koleksiyonunda bu konuda basariliydi. Koleksiyon genel olarak maskulen olmakla beraber giyilebilir. Secilen renklerin cok dengede olmasi da cabasi... Sizi bilmem ama benim yazin canli renklerden sıkıldigim oluyor. Dolayisiyla bu koleksiyondaki soluk bahar renkleriyle, canli yaz renklerinin dengesini cok sevdim.

Last days I realized that I value more to "clean" looks and god knows Paul Smith is so good at this on SS 2012.  The collection is a bit masculine, but its so wearable according to its masculinity degree. Also the colors are chosen perfectly according to the season, because even in summer I sometimes get bored about the wild colors. In the collection there are some pale colors on the other hand it includes some vibrant colors in order to make a balance.
paulkombin2
Mini sort ve etekler yaz koleksiyonlarini klasigi olmakla beraber bu durum Paul Smith'in pek umrunda olmamis. Bu sezon tabulari yikmis ve uzun,salas pantolon ve etekleri tasarlamis. Kumaslarin cok tiril tiril gozuktugu bu koleksiyonun urunlerini cok sevdim. Kumas haricinde erkeksi pantolonlar bu yaz cok sevilecege benziyor.

Mini skirts or shorts are so typical for SS collections but Paul Smith's new collection includes different cuts of trousers and skirts. The collection has midi skirt which looks so comfortable because of its fabric. In addition to this, the mannish trousers of the collection looks like 'a hit'.
loaferpaul1
Koleksiyonun ayakkabilari ise iddiali. Neon sari ve leopar desenli botlar kalbimi fethetse de pek yazlik bir parca olduklarini dusunmuyorum. Makosenler ise yazin da hakimiyetlerini surdurecekler gibi gorunuyor, zira Paul'da oyle dusunmus onlardan renk renk, desen desen uretmis. Benim favorim ise ucuk pembe olanlar oldu.

Boots are another facts that I adore about the show. The neon yellow one, sexy leopard one, God knows how much I wanted them, but I'm not sure that it's a spring/summer thing. Also the pink loafer was totally my thing. If you are keen on loafers there are lots of them in this collection.


Tum koleksiyonu incelemek icin Elle'in videosunu izleyebilirsiniz.
To see the whole collection, try Elle's video.

My muse, the British Vogue " The Paul Smith boys-for-girls look can sometimes come across as overly earnest on the catwalk, but tonight it looked just right." said about the collection what can I add more?

Cok basit, cok giyilebilir ve kesinlikle cok cool.
So simple, so wearable, so fuckin cool.


25 Aralık 2011 Pazar

What You Should Wear On New Year's Eve...

Ben kendi yilbasi kombinimi yapmis olsam da sizden gelen "ne giysem?" haykirislarini duydum. Bu duruma yeni arkadasim polyvore'la el koyduk. Onun sayesinde size bir kac yilbasi kombin onerisi veriyorum. Umarim isinize yarar, kullandigim polyvore urunlerini begendiyseniz merakinizi gidermek adina hesabima TIKlayabilir ve urunlerin hangi markaya ait olduklarini ogrenebilirsiniz. 

Even if I planned what I'm going to wear on New Year's eve, I had some HELP CALLS from some of my followers. So I practically use polyvore and my imagination :) If you want to learn the labels of products I used in sets you can click  here.

sofistike
O gece nereye gideceginize gore veya stilinize gore giyebilecekleriniz degisiklik gosterir. Eger sik bir restoranda yeni yila girecekseniz veya sofistike bir tarza sahipseniz, size en uygun set bu olacaktir. Ister sik topuklu bir kisa botla, isterseniz puantiyeli klasik bir topukluyla ayaklarinizi taclandirabilirsiniz. Sofistike bir kadin yilbasi gecesi Chanelsiz evden cikmamali, dantel bir elbise bu kadinin tek tericihi olmali! 

According to your style and your new years eve plans, your style combine can change. If you are planning to have a dinner at a classy restaurant, this set is the best for you!   With your ankle high heeled boots or polka dots heels you will great. A sophisticated woman should wear Chanel that night and lace dress should be your choice!

freesprit

Ozgur ruhlar icin hazirladigim ikinci setse, temel olarak rahat, biraz seksi ve iddiali. Bu tarzin kadini geceyi ya bir ev partisi yada sesin ve eglencenin disariya tastigi bir mekanda gecirecegi icin, ona topuklu yasak! Fakat seksi leopar mokasenler o kadina eslik edebilir. Jean gomlegi, iddiali bluzu, altin ve minimal aksesuarlari, kirmizi parizyen sapkasiyla bir cok stilin kilit parcalarinin bulustugu bu kombin oldukca iddiali!

This set is for free spirit girls, its basically comfortable but also sexy. These type of girls will be at a home party or a club so HEELS are forbidden for them! But with a leopard loafer, jean shirt, gold accessorizes she will feel sexy enough to ROCK'N ROLL!
neonish

Gelelim teknoloji hastalari, renk delilerine... Onlara onerim dolgu topuk renkli bir ayakkabi giymeleri. O gece kendilerini sicacik tutacak lila bir kazak, sikliklarindan taviz vermeyecekleri sari bir etek, kesinlikle icine dunyayi doldurabilecekleri Cambridge Satchel neon canta, enerjilerini gosterecek renkli bir gozluk ve Prada CANDY sart!
So if you're a neon lover, you should feel like you're a Prada CANDY woman. With your neonish sunglasses, yellow skirt, pink Camridge Satchel bag you're gonna ROCK that party! Don't forget to wear your colorful high heels.
minimal
Minimalizm duskunlerini ise yeni yila altin isiltisiyla girmeliler: kirmizi deri etekleri, kisa boy gri kazaklari, ince Christian Louboutin topuklulariyla o gece fark yaratacaklar. Bordo dizalti bir elbise de islerini gorur. Takilar konusunda Turkiye'den secimleri ise kesinlikle Aida Pekin olmali.

If you're a minimalistic girl you should meet the magic of gold at new years eve. Leather is your god, so try a red leather skirt in order to be different! Combine your skirt with something grey. Christian Louboutin high heeled shoes are perfect for you. If you don't feel like wearing a skirt try a good cut red dress.
vintage
Hayati siyah&beyaz yasayanlara onerim ise, zamanin degerini bilmeleri icin altin detayli siyah vintage bir saat... O gece 50'lerde hissedebilsinler diye dantelli elbise, kulaklarina altin detayli inci kupeler, krem bir topuklu ayakkabi derken arkalarina kurklerini de gecirmeyi unutmasinlar! 

For vintage lovers its best to wear a black vintage watch in order to understand the importance of the time. To feel 50's they should wear a cream lace dress with right high heels. They can wear gold&pearl earrings with a fur on their back ;)! 
trendy


Son olarak trendy bayanlar ise tercihlerini gumus bir mokasenden, leopar bir clutchtan, yesil sik bir kabandan yana kullanabilirler. Sezonun rengi bordoyu kullanip boyunlarini iddiali bir kolyeyle taclandirabilirler. Etekten yana tercihleri ise yine sezonun midi trendinden yana olmali...

Last but not least trendy woman can wear silver loafers, leopard clutch and a green coat. She can use the color of the season "red". For her skirt choice "midi" is the hit!

Simdiden herkese MUTLU YILLAR!
HAPPY NEW YEAR!

24 Aralık 2011 Cumartesi

Merry Christmas By ADR


Anna Dello Russo'dan farkli bir noel videosu...
Tum inananlarin, noel'i kutlu olsun!

Different kind of a christmas video from Anna Dello Russo...
Merry Christmas!


20 Aralık 2011 Salı

New Year's Eve Blog Gift: Avon Anew Genics

*KAZANAN 1 NUMARALI YORUMUYLA TUGCE TUFEKCI OLDU! 
CEKILIS SONUCUYLA ILGILI AYRINTILI BILGIYI FACEBOOK SAYFAMIZDAN EDINEBILIRSINIZ...

Yeni yila gunler kala siz sevgili okuyucularima bir hediye vermeden olmazdi :) AVON'un yeni urunlerinden olusan ANEW GENICS Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Serisi tam size gore! Urunler gençlik genlerinizi harekete geçiriyor ve cildinizin gençlik ışığını ortaya çıkarıyor.

ANEW GENICS,  Kırışıklık ve ince çizgi görünümü, renk tonu bozuklukları, cilt sarkmalari, yaslilik lekeleri gibi  yaşlanma belirtileri ile savasan bir set. 

Urunleri daha fazla tanitmak gerekirse;

ANEW GENICS TREATMENT CREAM 
Gençlik genlerini aktive etmek üzere YOUTHGEN TEKNOLOJİSİ içeren bakim kremi.

NEDEN KREM?
Cildin kolajen ve hyaluronik asit üretimini artırmak üzere gençlik genlerini aktive etmeye yardımcı olur. Daha kuru ciltler için idealdir. Kırışıklık ve ince çizgi görünümü, renk tonu bozuklukları ve yaşlılık lekeleri gibi yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcıdır.

KULLANIMI:
Yoğun şekilde nemlendiren kremi, her akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Cilt bakım rutininizi Anew Serisi’nden yaşınıza uygun bir gündüz kremi ile tamamlayabilirsiniz.

ANEW GENICS TREATMENT CONCENTRATE
Gençlik genlerini aktive etmek üzere 2 kat daha yoğun YOUTHGEN TEKNOLOJİSİ içeren bakim serumu.

NEDEN SERUM?
Yoğun formülü ile cildin kolajen ve hyaluronik asit üretimini artırmak üzere gençlik genlerini aktive etmeye yardım eder. Kırışıklık görünümü, cilt sarkması, renk tonu bozuklukları gibi yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardım eder.

KULLANIMI:
Günlük cilt bakım rutininize ilaveten bu serumu temizlenmiş yüz ve boyun bölgenize sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayın. Cilt bakım rutininizi Anew serisinden yaşınıza uygun bir kremle tamamlayabilirsiniz.

Urunleri kazanmak ve yeni yila yeni bir cilt hayaliyle girmek istiyorsaniz, yapmaniz gerekenler cok basit :)
Bu postun altina isim, soyad ve email adresinizi birakmaniz ve facebook sayfamizi ( http://www.facebook.com/pages/Bayan-Mor-Fashion-Blog/235607096460119 ) begenmeniz yeterli.

* Cekilis 24 Aralik aksami yapilacaktir ve kazananin ona gonderilen e-maile 26 Aralik Pazartesi tarihine kadar cevaplamasi gereklidir.



13 Aralık 2011 Salı

Little Bit Glitter Can Change Your World

İtiraf etmeliyim ki simli herhangi bir objeye karşı hiç sempati duymadım, taki Miuccia Miu Miu raflarına ışıltılı topuklularını koyana dek... Onları gördüğümden beri mor rengine bir şekilde sahip olacağımı biliyordum fakat kendim yapabileceğimi düşünmemiştim. Dolayısıyla bu gördüğünüz topuklular, artık favorim!

I've to admit that I've never like glitter stuff. But when Miuccia designed Miu Miu Glitter heels and sneakers, I've fallen in love with those pair of shoes. I knew that I want purple of those ones, since the day I saw them.
Herşey siyah, küçük topuklu, ilk topuklu yürüyüş denemelerimi yaptığım bu klasik topukluyu dolabımın diplerinde bulmamla başladı. Artık stilime birşey katmadığını hissettiğimdeyse bu projenin kurbanı oldular!

It all started the pair of heels which are classic and I learned to walk on heels with them. They are the victims of this DIY project.
Şimdiye kadar anlattıklarım, gördükleriniz sizi heyecanlandırdıysa, hemen elinize;

If you get excited from what you read or see, get;
  • kullanmadığınız bir ayakkabınızı / one pair of shoe
  • tutkalı / mod pudge
  • istediğiniz renkte bir simi / any color of glitter
  • herhangi bir fırçayı veya sünger fırçayı (ortalama boyut ideal) / any brush or sponge brush
  • bir çift eldiveni / a pair gloves
  • denemelerinizi üzerinde gerçekleştirdiğiniz bir gazete kağıdını / newspaper to make this process clean
  • şeffaf akrilik spreyini / acryling coating
  • plastik bir kabı / plastic bowl
alıyorsunuz.
Eldivenlerinizi elinize geçirip, gazetenizi seriyorsunuz; fırçanıza olabildiğince az tutkalla mümkün olduğu kadar sim alıp ayakkabınızı dikkatlice boyamaya başlıyorsunuz. Benim gibi plastik kapta önce tutkalla simi karıştırmayı sakın denemeyin, zira ayakkabınızın yüzü beyaz tutkalla boyanıyor. Dolayısıyla başlarken işi sıkı tutun ki, sonradan benim gibi ayakkabınızı düzeltmeye çalışmayın. Unutmayın: FIRÇANIZA AZ TUTKAL SÜRÜP SİMLERİ YAPIŞTIRIN! İşin sırrı bu! Sonrasında bir gün kurumaya bırakın... En önemli diğer nokta ise giyilebilirlik, simler dökümemeli ki siz o ayakkabılarla rahat rahat yürüyebilesiniz. Bugün izlediğim videolar akrilik şeffaf sprey edinmemiz gerektiğini söylüyor. Bakalım bende yarın deneyeceğim...

So first of all mix glitter and mod podge in bowl, try to get more glitter while mixing with less mod podge. Then you need to paint your shoes with this mixture. Don't forget to be careful! Because in the end you'll wear them. In addition, finish the process with acrylic spray.
Unutmadan yolda bir de converse var.. Onları "lady gaga ayakkabılarım" diye çağırıyorum. Nedenini öğreneceksiniz. Bu isim onlara çok yakışıyor ;)

By the way, for my diy glitter converses stay tuned ;)! I call them "lady gaga converses", you will understand why when you see them!
Hafta arası ilham vermiş olması dileyiğle :)
Hope you get inspired!



11 Aralık 2011 Pazar

WANT IT ALL. WISHES FOR 2012.

Yeni yıl, yeni heyecanlar, yeni amaçlar derken yeni isteklerde oluştu zihnimde :) 2012'nin size şans ve mutluluk getirmesi dileyiğle...
Wishlist for new year! I think I listed my basic needs for new year. Hope that 2012 will brings us joy and happiness...

1) Yeni altın takılar, ne önerirsiniz? / New gold accesorizes, any comments?
2) Yılan derisi pantolon / Snake skin trouser
3) Levis yüksek bel dar kesim jean / Levis high waisted skinny jeans
4) GAP beyaz skinny pantolon / GAP white skinny trousers
5) Zara gümüş kazak / Zara silver jumper
6) Yüksek topuklu bot ( Jeffrey Campbell'in Lita'ları hakkında ne düşünüyorsunuz?)
/ High heeled boots (Jeffrey Campbell Lita's or Not?)
7) Micheal Kors Çanta / Micheal Kors Bag
8) Leopar makosen / Leopard Loafers (I just can't get enough!)
9) American Apperal siyah gömlek / American Apperal black shirt
10) Marc Jacobs laptop çantası / Marc Jacobs laptop case

7 Aralık 2011 Çarşamba

Gifts For New Year's Eve, Whoa! Now I'm Scared..

Her zaman insanlara aldığım hediyelere önem verdim, benim için bir numara kriterler ise kullanışlı oluşu ve kalitesi oldu. E tabi birde işin görsellik boyutu da çabası.. Takvimler daha ayın 6'sını göstersede, yılbaşı hediye arayışlarına girdiğinizin farkındayım. Alışverişinize bir nebze rahatlık katmak adına kolları sıvamışken, beymen.com yardımıma koştu. Online alışverişin rahatlığı, geniş ürün yelpazesi, kalitesiyle favori hediyelerimi seçtim! Sizde bir göz atın, işinize yarar derim :)

I always choose the gifts carefully for my relatives. As you can guess these choices are not the easiest ones. I have some criterias, first of all I think about a gift which can be useful for its future owner and it should be visual. The quality of the gift is another criteria I depend on. I know that even it's 6th of December, you've started to think about gifts for New Year's Eve. I thought that reminding you have some gift ideas from beymen.com would be influencial.
Bir cüzdana kimse hayır demez! Hele de cüzdan Comme Des Garcons ise... Benim aklım siyah üzerine beyaz puantiyelisinde kalmış olsa da neon trendin uygulandığı bu cüzdana bütün kız arkadaşlarınız bayılacaktır!

No one can say no to a well made wallet especially if it's Comme Des Garcons... Even if I am in love with its black&white dot textured one,  this neonish wallet looks soo nice!

Bordo sezonun hit renklerinden, zımbada vazgeçilmezlerimizden.. Equipment gömlek ile Elevent Object yakaları ile mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz. En iyisi mi arkadaşınızı boşverin, bu çifti siz kendinize alın ;).

Dark red is IN, and we all love punched accesorizes, right? So forget your friends, Equipment shirt and Elevent Object collars will look good on you ;).



Müzikseverler için BİR NUMARA hediye, son zamanların it aksesuarlarından kulaklıklar... Deneyimlerimden edindiğime göre, bu yıl kulaklık aldığım bir kaç kişiyi mutlu ettim, Urbanears ise canlı renkleriyle arkadaşınızın kalbini kazanacak, eminim. Ama derseniz ki rengi ben kulakta sevmem, ayakta severim :P; buyrun Happy Socks raflarda sizi bekliyor!

The best gift for the ones who can not live without their ipod's are HEADPHONES. They're "it accesorizes" right now and I make so many people by buying them a nice headphone. So I'm sure that you'll steal your friends heart if you buy them Urbanears. They're so cool with their lovely colors. If you think that colorful ears will be too much, try feet! Buy your friend Happy Socks in order to make him or her happy.




Hangimiz teknolojinin hayatımızdaki etkisini yalanlayabilir? Günümüzde, I-pad'siz, laptopsuz dışarı çıktığımız günler sayılıdır herhalde, ya da iş başında bilgisayar önünde... Bu yüzden bir Marc Jacobs laptop, Ipad kılıfı hediye etmek, modasever arkadaşınızı çılgına çevirecektir. Veya hayatı ayrıntılarıyla seven biri için Chloe bir anahtarlık, hep sizi hatırlatabilir..

Who can regret the effect of technology in our lives? We even don't hang out at saturdays without ipad's or laptops. So, buying a Marc Jacobs laptop or ipad case, will save your friends life! Or if she loves details, Chloe keychains will make you remember always.

Umarım bu koşuşturmada aklınızda fikirler yaratabilmişimdir, zira ben şimdi soluğu beymen.com'da alıyor, kime ne alacağıma karar veriyorum. Kolay gelsin ;)

Hope that I helped you, now I'm clicking on beymen.com, order some things. Have a nice week!

*Daha fazla fotoğraf için TIKTIK.
*For more photos please CLICK.

1 Aralık 2011 Perşembe