19 Mart 2013 Salı

SORU-CEVAP @ MBFWI 2013


Modayı sevebilirsiniz, hatta tapabilirsiniz, her trendi takip edip en güzel parçaları dolabınızla buluşturabilirsiniz; fakat bir moda haftasını tecrübe etmek herkese nasip olmaz. Bu sene düşündüm taşındım moda haftasının en dinamik ve genç yüzlerini sizlerle ekran başında tanıştırmaya karar verdim. Biraz biz eğlenelim, biraz siz eğlenin diye. Mercedes-Benz İstanbul Moda Haftası ve kalabalığıyla tanışmaya hazır mısınız?


Mercedes Benz Fashion Week İstanbul 2013 Soru-Cevap from bayanmor on Vimeo.

The video is in Turkish. Even if you're not familiar with the language feel free to experience the aura and the people of Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2013.

16 Mart 2013 Cumartesi

Şeytan Detaylarda Gizli

DSC_0145
Minik sürprizler hayatı güzelleştiren dokunuşlarsa eğer, ince detaylardır bir kıyafet kombininde dikkati çeken. Mercedes - Benz İstanbul Moda Haftası'nda göz dolduran aksesuar ve ayakkabı detaylarından bir kesit. 

Antrepo 3, ışıltılı veya eğlenceli 'statement' kolyelerin yanında sezonun en 'it' topuklularını ağırladı. Artık trend olarak pek alıştığımız 'arm party'de arkadaşlarını yalnız bırakmamıştı. Fotoğrafların tadını çıkarın ve devamı için takipte kalın ;)

Fotoğraflar. Ada Dileksiz
İzinsiz kullanılamaz.

Details of street style of Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul.

Photography by Ada Dileksiz
Please don't use without permission.

DSC_0263

DSC_0139

DSC_0171

DSC_0173

DSC_0143

DSC_0151

DSC_0181


13 Mart 2013 Çarşamba

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul - Gün 1

DSC_0155
Hem öğrenci olup hem moda blogger'ı olmak zor zanaat, özellikle moda haftası dönemlerinde. Kafan kaçırdığın defilelerde, bedeninse kampüs sınırları içinde. Derslerde geçirdiğin dakikaları heyecanla sayarken, İstanbul trafiğinde defilelere yetişmek için yaşadığın stres puf diye uçuyor moda haftasında özlediğin yüzleri görünce.

Salı gününün yoğunluğunda moda haftasının ilk gününden vazgeçmiştim, kendi kendime çok ısrar ettim ama olmadı gözümü açtığımda Karaköy'deydim. Açıkça belirtmek gerekirse dün merak ettiğim defileleri kaçırdığımdan, benim için Mercedes - Benz Fashion Week İstanbul bugün başlıyor. Dün ise Lady Faith'in stüdyo performansının görebilme ve Vogue Türkiye Happy Hour etkinliğine katılabilme şansım oldu. Heyecanınızı dindirebilmek için, Antrepo 3'ten ufak ufak görüntüler ve ilk gün ne giydim fotoğraflarımı sizlerle paylaşıyorum ama söz önümüzdeki 4 gün içinde pek çalışkan bir moda bloggerı olup, blog postlarımın içeriğiyle sizi şaşırtmaya çalışacağım. Takipte kalın ;)

Moda haftasından, an be an haberleri, defile görsellerini ve sokak stilini takip etmek için Bayan Mor'un facebook, twitter ve instagram (@bayanmor) ını takip etmeyi unutmayın! Son olarak, buaralar içimdeki elegan bayanı tekrar uyandırdım galiba... Ne düşünüyorsunuz? 

Trençkot ve Altın Kolye: H&M - Gömlek: GAP - Pantolon ve Ayakkabılar: Zara - Clutch: Kurt Geiger

DSC_0177

DSC_0132

DSC_0142

DSC_0145


DSC_0171


DSC_0158


DSC_0183