21 Ağustos 2010 Cumartesi

Curious About IFW: Ozgur Masur

Istanbul Fashion Week'e katilamamak icin en iyi sebeplerden biri Londra'da olmakti herhalde...Tabi Londra'da olmam, Istanbul Fashion Week'i yakindan takip etmeyecegim anlamina gelmiyor :)..

Calismalarini yakindan takip ettigim ve defilesini merakla bekledigim tasarimcilardan biri de Ozgur Masur, yeni koleksiyonu ise "Ten Dokumu"..

I'm really looking for to Turkish fashion designer Ozgur Masur's Fashion Show at Istanbul Fashion Week. Here are some photos of the collection. Enjoy them :)

Gectigimiz hafta, Mehmet Turgut'un koleksiyon icin yaptigi fotograf cekimi elime gecti. Fotograflarda dikkatimi ceken dogal renkler ve sonrasinda koleksiyonda oldugunu ogrendigim ipek krepler ve bedene sarılmış tüllerin vucut anatomisine gore yorumlanislari,farkli detaylari heyecanima heyecan katarak Ozgur Masur'un 27/08/2010 Cuma saat 14:00 gerceklesecek defilesini daha fazla izleme istegi uyandirdi. Defilenin makyaj sponsorlugunu ustlenen Mac'in de harikalar yaraticagindan eminim. Ben fazla konusmadan sozu Ozgur Masur'a birakayim ..


TEN DÖKÜMÜ…
İsyankar Kadınlarım verdikleri savaş sonrası, yaşamlarında tecrübe edindikleri her şeyden sıyrılma noktasındalar. Bazen yaşanmış saydığımız hayat tecrübelerimiz bizi olgunlaştırır ve zaman zaman her şeye verebilecek bir cevabımızın olduğunu fark ederiz. Bu benim kadınlarımda artık doygunluk anıdır. Artık kendilerine sunulmuş hayatın dışında, yeni bambaşka bir yaşam için Ten Dökümü zamanıdır. Kadınlarım,bu zamana kadar birikmiş ruhunu yoran her şeyden arınmak için, ruhlarını kendi bedenlerinden daha fazla sevmek adına gözle görünenden çok hissedilenin peşine düştüler…

Davetiye Sansi icin tiktik.

Adres:Nişantaşı Ihlamuryolu Cad. Can Apt. No:11/5 Teşvikiye/Şişli – İstanbul
Tel : + (90) 212 233 06 78 www.ozgurmasur.com

morlu gunler
Bayan Mor

0 yorum: