28 Aralık 2010 Salı

Yılbaşı Akşamı İçin Hediye Önerileri...


Yeni yıla çeyrek kala, eğer sizde " Yılbaşı akşamı misafirliğe gideceğiz ama eşe dosta ne alsak bilemedik" diyenlerdenseniz, ne yapacağınızı bilemediğinizden hala bu konuda harekete geçemediyseniz, Bayan Mor derdinize derman buldu :) ...
İşte size 2 güzel öneri..

Sorry but this post is written in Turkish. Have a nice week.. Miss Purple

Geçen cumartesi keşfettiğim dükkan "Herşey Aşk'tan" tadından yenilmeyen çıtı pıtı bir dükkan. Yılbaşı akşamında tatlı yiyip tatlı konuşmak isterseniz aradığınız mücizeyi bulacağınız yer tam da burası. Geleneksel yöntemlerle üretilen hiçbir katkı maddesi ve yağ içermeyen, sizi gülümsetecek hafiflikteki badem ezmesi, ceviz ezmesi, fıstık ezmesi ve lokum çeşitlerini size sunuyorlar. Portakallı lokumları ve badem ezmeleri Bayan Mor'un favorileri olmasına rağmen, hindistan cevizli lokumu beni bir hayli meraklandırdı (lokum bitmişti ve deneyemedim :( siz benim yerime gidip denemelisiniz :) ).

Peki bu tonla kutu fotoğrafları neyin nesi diye soruyorsunuz, Herşey Aşk'tan ürünlerinin tadının güzelliği kadar görselliğine de pek önem veriyor ve şahane tatlılarını bu kutularla taçlandırıyor.


Gümüş Aksesuarlar... Parıldayan tatlı kutuları... Unutmadan "Herşey Aşk'tan" 'ın takı koleksiyonu da mevcut.. Görmek için tıktık. http://www.herseyasktan.com/


Fotoğraflardan anladığınız gibi dükkanı bir yılbaşı ruhu süslemiş gidiyor... Bu rengarenk kutulardan birini seçip içini güzelim tatlılarla doldurup sevdiklerinize armağan edebilirsiniz :). İnanın bana kutuları ömürleri boyu saklayacaklar..

Peki Nerelerde Aşk'lanabilirsiniz ?

Meşrutiyet Cad. No:79 (Pera Palas Oteli Karşısı)
Beyoğlu - İSTANBUL +90 212 245 48 91

İş Bankası Kuleleri Kule Çarşı
Levent - İSTANBUL +90 212 269 46 66
Küçük Bebek Cad. No:11
Bebek - İSTANBUL +90 212 263 89 69


2.Önerim ise Berry İçki Çantaları.. Esprili tasarımlarıyla, bu eğlenceli çantalarda bir şişe şarabınızla arkadaşınızın kapısını çalabilir ve mükemmel yılbaşı akşamınızı renklendirebilirsiniz. Böylece her türlü kutlamalar esnasında çantanız içki şişelerinizi hem güvenli bir biçimde taşımanızı sağlar hem de anında hoş birer hediyeye dönüştürür!


Kanvastan tasarlanan tüm modelleri www.berryshop.net üzerinden görebilirsiniz.


berry içki çantalarına www.berryshop.net üzerinden ve
aşağıdaki mağazalardan ulaşabilirsiniz:
Fashion Project Cihangir (Sıraselviler cad. 76/A Cihangir
maybe shop (addresistanbul - Halide Edip Adıvar Blv. Şişli, K:1, No:127)
Akmerkez FashionNewYear Xmas Pop Up mağazası (Divarese'in karşısı)

Morlu Günler
Bayan Mor

2 yorum:

Sibelbek dedi ki...

herşey aşktanın sitesine giremiyorum, yasaklı diyor :( çok üzüldüm yılbaşı öncesi mağazasına gidemeyeceğime....

Ada dedi ki...

ben tekrar denedim siteye erişim var gözüküyor :( bilgisayarınızda bir problem olabilir mi?