28 Mart 2011 Pazartesi

EsmodIstanbul: Fashion Design Contest


İlk duyduğumda heyecandan ne yapamayacağımı bilemediğim bir haberim var sırada..
Benim gibi lise öğrenci arkadaşlarıma moda dünyasının kapılarını açabilmeleri için gereken özgüveni verebilecek bir yarışma...

Bugün dünyanın dört bir yanında 20 okula sahip olan ESMOD, lise son sınıf öğrencilerine, yaratıcılıklarını ortaya koymaları için “Küçük Siyah Elbise” konulu bir moda tasarımı yarışması açıyor. Ne yazıkki benim önümde 2 sene var fakat siz, hattaki lise son sınıfta okuyan arkadaşlarım  eğer moda tasarım okumak istiyorsanız "bu fırsat kaçmaz!" 
  • Öğrencilerin, yarışmaya katılacakları projeler arasında en başarılı bulunan kişiye ESMOD Istanbul’da 3 yıl süreyle moda tasarımı alanında eğitim bursu verilecek.
  • Yarışmanın ikinci ve üçüncüsü ise 11- 29 Temmuz 2011 tarihleri arasinda ESMOD İstanbul bünyesinde açılacak olan yaz okuluna katılma hakkına sahip olacak. 
  • Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, iki bölümden oluşan başvuru formundaki soruları cevaplamaları ve yarışmanın konusu olan Küçük Siyah Elbise temasıyla ilgili belirtilen kriterlere uygun en az 9 sayfalık bir portföy hazırlamaları gerekiyor.
  • Detaylı bilgi için www.esmodistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • Yarışma Şartları ve Hükümleri için tıktık.
Yarışmaya katılım için son başvuru tarihi ise 15 Mayıs 2011 Pazar günü saat 18:00.


Esmod Istanbul is having a new competition for High School Seniors who are dying to study fashion :) Subject of this contest is "Little Black Dress". For more details click here.

0 yorum: