15 Mart 2012 Perşembe

Wings Of Scott

Jeremy ne yapsa seviyoruz, once Swatch sonra Adidas Originals isbirligi derken; enerjik tasarimlarina uygun fiyatlarla ulasabilme imkani cok sevindirici! Jeremy'nin adidas Originals icin hazirladigi ilkbahar/yaz 2012 ise yine heyecan verici. 

Her zamanki gibi renklerden, kanatlardan, kaplan desenlerinden sasmayan Scott'un yeni koleksiyonu rahat ve stil giyinmeyi seven bayanlar icin ideal. Hele ki koleksiyonda bir boksor bornozu var akillara zarar. Lacivert parlak dokusuyla, jean sort & beyaz tshirt ikilisiyle kombin edip, partiye gitmelik. Aklim bu bornozda kaldi, acil benim olmali!

We love Jeremy right? And also adore the collaborations he made with Swatch and adidas Originals? So guess what, adidas Originals SS 2012 by Jeremy Scott is ON!

He's so inspired by colors, wings and tiger patterns; the collection is ideal for the women who loves to be stylish while being casual. My favorite item from the collection is a splendid boxing robe which can be combined with jean shorts & white tshirt, then you're ready to head to the party!


Amerikan bayraginin bol bol kullanildigi koleksiyonun en guzel parcalarindan biri ise bu mayokini. Kendinizi amerikan bayragiyla sarmaya hazir misiniz? Ayni zamanda Ashish'ten tanidik oldugumuz pul dokulu mini elbiseler Jeremy'nin imzasiyla daha bir parliyor sanki.

You can feel the American spirit from the collection, swimsuit which symbolize american flag is so attractive. Are you ready to clothe your self with american blue or red? Also we can feel the energy from mini dresses which remind me Ashish style.
Beyaz kanatlari gormekten hepimiz sikilmamis miydik? Biraz goruntuye jean de eklenmesi gerektigini dusunmus Jeremy.. Bu muhtesem sneakerlarin renkli versiyonlari da mevcut supheniz olmasin.

Didn't we get bored from freakishly white wings sneakers? Here is the solution, Jeremy added some jean pattern to the collection. Also there is a colorful wing sneaker available.
Here is the backstage video of adidas Originals by Jeremy Scott SS12, enjoy ;)


Şubat ayı itibariyle adidas mağazalarında satışa sunulmaya başlanan koleksiyonu incelemek icin Taksim Adidas'a ugramak sart oldu. Ben yola cikayim, sizde backstage videosunu izlemeye 
baslayin ;) Enerjik haftalar!

2 yorum:

Cansın Ekşi dedi ki...

Jeremy Scott deyince aklıma hep rengarenk, enerjik şeyler geliyor.Daha önce de harikalar yaratmıştı!Kesinlikle böyle devam etmeli.

Jeremy Scott'u kasım ayında blogumda ağırlamışım ben de Adidas 2012 koleksiyonuyla ilgili.
http://visnetadindaa.blogspot.com/2011/11/adidas-originals-by-jeremy-scott.html

visnetadindaa.blogspot.com

Ada dedi ki...

Paylasim icin tesekkurler!