16 Haziran 2012 Cumartesi

WED TRIAL

DSC_0245
Belki fazla elestirel olacak ama su ana kadar spontane, gercek gulumsemeleri yakalayan, ozgun veya eglenceli dugun fotograflari ceken bir kac kisiye rastladim. Kolay oldugunu dusundugumden degil ama daha iyi yapilabilecegine olan inancimdan konuya biraz simarik bakardim. Dugun fotografciligini deneyimlemek, ya bir yazimi ona ayirmakla olacakti ya da kendimi rahat hissedebilecegim bir yakinimin dugununde. Gel zaman git zaman, bir turlu zaman denk dusmedi. Benimde bu hayalim rafta kaldi.
Derken, hayat hem bana hem gelinimize guldu :) Ben fotograflarimla o da yeni hayatiyla mesut oldu...Simdide dugun fotograflarini sizle paylasmanin tam zamani; bu deneyimden sonra dugun fotografciliginin ne kadar zor oldugu anlasildi, ama yinede klismemis fotograflar cekmek icin umut var!
Begenmeniz dileyigle...

I always wanted to shoot a wedding, wanted to take photos which are full of creativity and sponteneous. Even though I was bored of classic wedding photography, after this experience I realized that it's something hard to catch real smiles, when the crowd is going crazy :D But I guess there is still hope for me and my wedding photography :)
Hope to shoot craziest wedding scenes ever in the future!

DSC_0249
DSC_0200
DSC_0156
DSC_0287
DSC_0165
DSC_0250
DSC_0197
DSC_0290
DSC_0102


2 yorum:

SWL dedi ki...

Son fotograf şahaneeee.

"www.sevalvemoda.blogspot.com"

Prensesin Masalı dedi ki...

fotograflar süper olmus : ) Prensesin Masalinada beklerim Sevgiler

http://prensesin-masali.blogspot.com/