20 Nisan 2013 Cumartesi

Catching Up

 

Bu aralar bize heyecan lazım! Bırakın Mart'ı Nisan bile kapıdan baktırdı kazma kürek yaktırdı. Tiril tiril elbiselerimiz hala raflarda, etek giymekten bahsetmiyorum bile... Haliyle insanın içinde bir sıkılma, bir bunalma. Biraz ilham lazım hepimize  deyip, son zamanlarda dikkatimi çekenleri yeni yaşam ve stil trenlerinden bahsedeyim dedim... Fona Colbie Caillat'tan You Got Me olsun ve söylediklerime kulak verin.


Gözler, gözlükler? kalbin aynasıdır

Bu aralar içininizde iflah olmaz bir parti kızı mı var, yoksa çok sportifim ve sağlığım için düzenliyim diyenlerden misiniz bilmem ama hepimizin biraz ışıltıya, renge, çılgınlığa ihtiyacı var! Kalbinizi, ruhunuzu eğlendirmek için önce gözlerden yada gözlüklerden başlayalım... Mirrored Sunglasses trendi tüm Avrupa'yı geçtiğimiz kıştan etkisine almış bulunmakta. Sıramız geldi de geçiyor bile?


#eatclean Trendi

Son zamanlarda gerek Türk, gerek yabancı bloggerlar olarak kapıldığımız bir trend var ve gerçekten büyük bir kitleyi etkilediğimizi düşünüyorum. Style Scrapbook günlük kombinlerini paylaşmak dışında artık kamerasını kondisyon yaptığı ormana götürüyor, kendini stylish enerjik spor kombinleri içinde fotoğraflattırıyor  (merak edenler için); Zet Fashion son zamanlarda kafamdakileri okumuşçasına eat clean trendinin (sağlıklı ve temiz beslenme) ve sporun yararlarından bahseden bir post yayınlıyor onun tavsiye ettiklerini yeni uygulamaya başlamışken, yazısını görüyor iyice havaya giriyorum. Takip edenler bilir, Instagram (@bayanmor) hesabımda artık daha sağlıklı yemek fotoğrafları paylaşıyor, limonatayı elimden düşürmüyor, artık günde en az 8 bardak su içmeye çalışıyorum. Herkes fit olma çabasında kulağınıza küpe olsun diyorum!

 

Festival Ruhu

Bu sene hiç olmadığı kadar "ah Coachella, vah Coachella" diye iç geçirdim. Bilmeyenler için belirtelim Kaliforniya'da, Nisan ayında 2 defa olmak üzere 3 gün süregelen bir müzik festivali Coachella, hemde en stil sahibi olanından. Blur, Phoneix ve Red Hot Chilli Peppers bu senenin en çok merak edilen isimlerindendi.  Alessandro Ambrosorio'dan Katy Perry'e herkes orda... Bahar demek çimlere yayılmak sıcak bahar gecelerinde bağıra çağıra şarkılara eşlik etmek demek!

 Eğer Coachella'nın tadını çıkaramadıysak bizde dört gözle beklediğim David Guetta'yla bahar moduna gireriz diyorum. (ayrıntılar)

Efes Pilsen One Love ve Rock'n Coke da beklediğim bahar festivallerinden.



Diziler Sezon Arasına Giriyor

Kumandayı bırakmak şart oldu zira Girls, New Girl, hiçbirimizin itiraf etmeyip hepimizin izlediği The Carrie Diaries, Glee sezon arası verdi veriyor. How I Met Your Mother bir süre daha bizle olacak olsa da haftada 20 dk bizi eve bağlamaz. Siz iyisi mi kumandayı bırakın, havanın tadını çıkarmaya başlayın ;) Unutmadan bahsettiğim dizilerden hangilerini izliyorsunuz? Önerilerinizi yorumlara bırakmayı unutmayın ;)

Pinterest Çılgını

Neden bilmiyorum ama son bir aydır Pinterest'ten çok zevk alıyorum. Yaz tatilimde denemek istediğim tariflerden tutun da spor programıma dair tuttuğum 'board'larım var ve tabiki bol bol moda paylaşıyorum. Artık çoğu şeyin olduğu gibi ilham panolarımız da dijital ama en azından yer kaplamıyorlar değil mi?


Tatil Planları

Verona, Verona, Verona! Aranızda bu güzel İtalyan şehrine gitmiş olan var mı? Mayıs sonu tarihin en büyük aşklarından birinin yaşanmış olduğu bu şehirde olacağım. Romeo ve Juliet'ten bahsediyorum. Fikir nereden mi çıktı? Bir sene önce izlediğim Letters to Juliet filminden...

Keşfetmediğiniz sesler

Eğer hala bu blogların farkında değilseniz işte size bir kaç öneri...

  • http://www.trendland.com
  • http://www.blank-mag.com
  • http://www.karlascloset.com
  • http://www.theglamourai.com
  • http://ashley-ringmybell.blogspot.com

Blogda bahara girsin istiyorum!

Son olark, blogumu sizin için daha özel hale getirmek, aramızdaki bağ daha kuvvetlendirmek istiyorum. Trend ve etkinlik bildirmek, stil fotoğrafları paylaşmak eğlenceli ve içerikten keyif aldığınızı site istatistiklerimden anlıyorum fakat artık biraz daha paylaşalım istiyorum. Hangi postlardan daha çok keyif alıyorsunuz? Severek aldığım yeni ürünlerimi sizlerle daha sık paylaşmamı ister miydiniz? Zevkimi nasıl buluyorsunuz? Kısacası #bayanmorblog 'da daha çok neler görmek istiyorsunuz? Bu yazıya yorum bırakın, bana tweet atın daha çok paylaşalım ;)

Haftaya daha güneşli olsun diliyorum, sıcak içimizi ısıtsın, güneş ruhumuzu aydınlatsın :) Haftasonunun tadını çıkarın!

Ada

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Dediginiz gibi aldiginiz urunlerin postlarini yapabilirsiniz, daha cok outfit postu olmasi bence blogu daha etkin yapiyor ve trendleri yazabilirsiniz:) Benim dusuncelerim boyle blog yazmasamda siki bir blog okuyucusuyum bu arada tarziniza da bayiliyoruum.