4 Nisan 2011 Pazartesi

Stylish Thermos Project.

* Bu post 20.04.2011 tarihinde Habertürk Gazetesinin "Web Günlüğü: BLOG"  köşesinde yayınlanmıştır. Gazete görseli yazının en altındadır.
I like to personalize. Everything. I also like to make a collages. I love; to crop fashion magazines, to smell like "pritt", to use scissors for fabric instead of scissors for paper cutting while making collages, to listen my plaslist which is called"rebirth" while checking out in&out's of this season.

Also I'm environmentalist. Yesterday I noticed that during the week, I throw away dozens of plastic bottles. So, I stop by Starbucks to buy  thermos bottle. Now I have a brand new thermos bottle which is a really stylish one :).
Starting today I will carry; 
my dearest Anna's (Wintour-Piaggi), Tom Ford's sexy red, Sonia Rykiel's colorful designs, my romantic pink heels, lime green suitcase of Burberry ProrsumBenetton Girl, Zeynep Erdogan's gloves, No.1 Skinny Twiggy (should get inspiration from her weight :), Erdem's colorful flower garden, Berdan's lovely creaturesinspired from NY- nOir ring my side...

You can get "create your own tumbler" thermos bottles from Starbucks.
Use your scissor hands and eyes to make a beautiful collage for your thermos bottle ;)!
Have A Nice Week... 

Kişiselleştirmeyi severim. Kolaj yapmayı da evet, severim. Moda dergilerini kırpmayı, akşam akşam uhu kokmayı, normal makas bulamayıp kumaş makasımı köreltmeyi, "rebirth" isimli playlistimle önümde geçecek güzel ilkbahar-yaz sezonunu incelemeyi daha da çok severim.

Bir de çevreciyim. Son günlerde farkettim: Hafta içinde onlarca pet şişe alıp atıyorum, bu gidişata dur demek adına Starbucksta soluğu aldım. Yeni bir matara edindim, kişiselleştirebileceğim :).

Artık yanımda, 2 adet Annacığımı (Wintour-Piaggi), Tom Ford'un seksi kırmızısını, Sonia Rykiel'in renkli tasarımlarını, romantik pembe topuklularımı, Burberry Prorsum'un cart yeşil çantasını, Benetton kızı & kızılını, Zeynep Erdoğan'ın eldivenlerini, skinny olmak konusunda bir numara olan Twiggy'mi (feyz almak gerek), Erdem'in renkli çiçek bahçesini, Deniz Berdan'ın yaratıklarını, NY'dan esinlenilmiş nOir yüzüğümü "Bayan Mor" imzasıyla taşıyorum..

"create your own tumbler" termos & matara: 18 Tl @ Starbucks

O zaman çalışsın makas eller ve güzellik arayan gözler!
Keyifli Haftalar



10 yorum:

newyorkglazer dedi ki...

bu şey;acayip hoş bi şey olmuş :)

Ada dedi ki...

tenk yuu darlingg :)

Yasemin Öndar dedi ki...

Bu nasıl güzel bir fikir böyle?! çok sevdim , her zaman termosun en sade haline bile iç geçiren biri oldum ama hiç çantamda taşıyamadım :) Sanırım bu haliyle pek bi taşıyasım gelcekkk :))

Ada dedi ki...

@sarina thanx darling :)
@yaseminöndar teşekkür ederiiim :) evet benimde taşıyasım geliyor artıık :)

Unknown dedi ki...

aklıomı aldın ama bende senin aklını alıcam hemen yarın yada diğer gün aynı teknikle hemde tahmin etmek zor olmaz heralde :d

Ada dedi ki...

senin çizimlerinle yarışamaz ki kolajlarım sevgili @mustafasoydan :)

Unknown dedi ki...

AMAZING!!
check out my blog if you like :)
And don't forget to click on some of my adds :D

http://sofiehn.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

love the project!
youve got a great blog, keep it up!
and come visit COSMICaroline to see the ongoing, 4-part, in-depth look at Nashville Fashion Week!

-COSMICaroline
www.COSMICaroline.com

Miri dedi ki...

Wow, I love how you did this cup, I also got one like that as a present from a friend with lots of photos in it... so nice to have your coffee or tea out of your own special cup :D

XX

PS: Follow me if you like

http://miriscastle.blogspot.com/

Ada dedi ki...

I'm glad that you, girls like this :)) I'm using my thermos really happily...