3 Temmuz 2011 Pazar

Limango Designers Studio


Aramızda alışverişi sevmeyen yok herhalde? :) Her ürünün daha az maliyetlisi, düşük maliyetine göre iyi kalitesi; "online shopping"i tercih edenlerimizi saymaya parmaklarım yetmez diye düşünüyorum. Geçen perşembe ise, müşterilerine "private shopping" servisi sunan online alışveriş sitesi Limango'yu biraz daha tanımak ve yeni projelerinden bahsetmek adına soluğu Nişantaşı Hardal'da aldık.


Limango'nun mottosu da biz moda tutkunları için çok anlamlı olsa gerek. Limango, Designers Studio ile yola "sınırlı sayıda özel ve özgün tasarımlara karşılık ulaşılabilir fiyatlar" diyerek çıkıyor. Bizi de kalbimizden vuruyor. Tasarımcıların özel koleksiyonlarının yer aldığı Limango Designers Studio’da üyeler, her hafta farklı bir tasarımcının koleksiyonuna sahip olma şansını elde ediyorlar. Süpriz tasarımcılardan bir kaçı ise Gamze Saraçoğlu, Niyazi Erdoğan, Hatice Gökçe.


"Limango Designers Studio" daveti uzun zamandır en çok keyif aldığım davetti herhalde :) : Güleryüzlü Limango ekibi, hoşsohbet bloggerlar, Hardal'ın renkli dekorasyonu bize samimi bir ortam yarattı. Saatler nasıl geçti anlayamadık bile..


Limango ekibi ve Limango danışmanı Gamze Saraçoğlu

 


Yoğun ilgi gören bu projeye, Limango'nun ana sayfasında yer alan Limango Designers Studio sekmesinden ulaşabilirsiniz. Eğer hala Limango ile tanışmadıysanız, sizi hemen www.limango.com.tr ' ye alalım :)

İyi Alışverişler
Bayan Mor



0 yorum: