22 Ağustos 2011 Pazartesi

21. Akbank Jazz Festival - Tshirt Competition

Hepimizin severek dinlediği Caz müziğin, Türkiye'deki en keyifli duraklarından biri olan Akbank Caz Festivali bu sene 21.kez düzenlenecek. Binlerce müzikseveri bir araya getiren bu organizasyon, bu sene tasarım ve sosyal medya meraklılarının da ilgisini çekecek bir yarışma ile de sesini duyuruyor.

21. Akbank Caz Festivali'nde müzisyenler ve festival ekibi tarafından giyilecek olan festival tişörtünün tasarımı Facebook'ta üzerinden yapılacak yarışma ile belirlenecek.

Facebook kullanıcılarının oylarıyla birincinin seçileceği yarışma, Akbank Caz Festivali'nin ruhunu yansıtabilecek tasarım meraklısı herkesin katılımına açık.

21. Akbank Caz Festivali'nin resmi tişörtü olacak ödüllü tasarımın tasarımcısı 22 Ekim'de gerçekleşecek Caz konserine 2 kişilik bilet, tasarladığı t-shirtten iki adet ve sürpriz caz sepetinin sahibi olacak.
Kazanan tasarıma oy verenler arasından yapılacak çekiliş sonucunda 50 kişi de ödüllü tişörtü kazanacak.

Son katılım tarihi: 6 Eylül


Katılım için

Akbank Jazz Festival organizes a competition for talents. Create a t-shirt for 21.Akbank Jazz Festival and wait for the suprises :) To accede please click www.facebook.com/AkbankSanat 






2 yorum:

Hi Spring Time dedi ki...

çok gitmek istiyorum şu konsere bakalım hangi tasafım kazanacak :))

Ada dedi ki...

bakalım :))