7 Aralık 2011 Çarşamba

Gifts For New Year's Eve, Whoa! Now I'm Scared..

Her zaman insanlara aldığım hediyelere önem verdim, benim için bir numara kriterler ise kullanışlı oluşu ve kalitesi oldu. E tabi birde işin görsellik boyutu da çabası.. Takvimler daha ayın 6'sını göstersede, yılbaşı hediye arayışlarına girdiğinizin farkındayım. Alışverişinize bir nebze rahatlık katmak adına kolları sıvamışken, beymen.com yardımıma koştu. Online alışverişin rahatlığı, geniş ürün yelpazesi, kalitesiyle favori hediyelerimi seçtim! Sizde bir göz atın, işinize yarar derim :)

I always choose the gifts carefully for my relatives. As you can guess these choices are not the easiest ones. I have some criterias, first of all I think about a gift which can be useful for its future owner and it should be visual. The quality of the gift is another criteria I depend on. I know that even it's 6th of December, you've started to think about gifts for New Year's Eve. I thought that reminding you have some gift ideas from beymen.com would be influencial.
Bir cüzdana kimse hayır demez! Hele de cüzdan Comme Des Garcons ise... Benim aklım siyah üzerine beyaz puantiyelisinde kalmış olsa da neon trendin uygulandığı bu cüzdana bütün kız arkadaşlarınız bayılacaktır!

No one can say no to a well made wallet especially if it's Comme Des Garcons... Even if I am in love with its black&white dot textured one,  this neonish wallet looks soo nice!

Bordo sezonun hit renklerinden, zımbada vazgeçilmezlerimizden.. Equipment gömlek ile Elevent Object yakaları ile mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz. En iyisi mi arkadaşınızı boşverin, bu çifti siz kendinize alın ;).

Dark red is IN, and we all love punched accesorizes, right? So forget your friends, Equipment shirt and Elevent Object collars will look good on you ;).



Müzikseverler için BİR NUMARA hediye, son zamanların it aksesuarlarından kulaklıklar... Deneyimlerimden edindiğime göre, bu yıl kulaklık aldığım bir kaç kişiyi mutlu ettim, Urbanears ise canlı renkleriyle arkadaşınızın kalbini kazanacak, eminim. Ama derseniz ki rengi ben kulakta sevmem, ayakta severim :P; buyrun Happy Socks raflarda sizi bekliyor!

The best gift for the ones who can not live without their ipod's are HEADPHONES. They're "it accesorizes" right now and I make so many people by buying them a nice headphone. So I'm sure that you'll steal your friends heart if you buy them Urbanears. They're so cool with their lovely colors. If you think that colorful ears will be too much, try feet! Buy your friend Happy Socks in order to make him or her happy.




Hangimiz teknolojinin hayatımızdaki etkisini yalanlayabilir? Günümüzde, I-pad'siz, laptopsuz dışarı çıktığımız günler sayılıdır herhalde, ya da iş başında bilgisayar önünde... Bu yüzden bir Marc Jacobs laptop, Ipad kılıfı hediye etmek, modasever arkadaşınızı çılgına çevirecektir. Veya hayatı ayrıntılarıyla seven biri için Chloe bir anahtarlık, hep sizi hatırlatabilir..

Who can regret the effect of technology in our lives? We even don't hang out at saturdays without ipad's or laptops. So, buying a Marc Jacobs laptop or ipad case, will save your friends life! Or if she loves details, Chloe keychains will make you remember always.

Umarım bu koşuşturmada aklınızda fikirler yaratabilmişimdir, zira ben şimdi soluğu beymen.com'da alıyor, kime ne alacağıma karar veriyorum. Kolay gelsin ;)

Hope that I helped you, now I'm clicking on beymen.com, order some things. Have a nice week!

*Daha fazla fotoğraf için TIKTIK.
*For more photos please CLICK.

4 yorum:

irem dedi ki...

hediye için harika fikirler vermişsin çok da güzel bir derleme olmuş ama ben kendime hediye edeceğim Comme Des Garcons cüzdanlardan birini olur değil mi ;)

Ada dedi ki...

sana ilham verebildiysem ne mutlu bana irem :) comme des garcons'lara hepimiz sahip olmalıyız! :D

Adsız dedi ki...

cüzdanı satın alabileceğimiz bir site varmı?

Ada dedi ki...

evet bu urunlerin hepsi beymen.com da var!