13 Aralık 2012 Perşembe

COME ON, STAND!

STAND from bayanmor on Vimeo.

Hayatınızda belli dönemler olur, yorulmuşsunuzdur... Belki gecmiş ilişkilerinizden, belki kariyerinizden, hatta arkadaş çevrenizden... Hemen korkuya kapılmayın! Deneyimleyeceğiniz bu dönem belki bir hafta belki aylar sürecek ama yolun sonunda güneş sizi selamlayacak, uzun süredir beklediğiniz... Bu sürede ya hayatınızdaki ışık hüzmelerini aramaktan vazgeçmeyin ya da bırakın hayat sizi sürprizleriyle şaşırtsın.


Müzik ruhun gıdasıdır derler ya, film, gezmek, tozmak bahane playlistiniz şahane olsun bu zamanlarda. İç huzurunuzda büyük rol oynayacak dinledikleriniz, ister yağmur şırıltısı, ister en güçlü şarkılar olsun.

Peki neden bu video ve Lenny Kravitz? Çok mu seviyorum? Hayir! Çok mu popüler? Belki... Ama çoğunluğun bilmediği tek şarkisi diyebileceğim 'Stand' 2012 yazında bana ilham vermişti. Hala da veriyor...

Size de ilham versin diye 2012 yazında Londra'dan seslendik tanıdık tanımadık tüm güleryüzlü kişiliklerle. Lenny fonda, farklı kültürlere mensup insanlar şarkıyla beraber, umutsuzluğa kapıldığınız dönemlerde kendinizden vazgeçmemeniz gerektiğini söylediler kamerama. Korku ve zayıflıklarınızla yüzleşmeniz gerektiğini, ne olursa olsun ileriye yönelik adım atmaktan vazgeçmemeniz gerektiğini anlatmaya çalıştılar.

Bu kadar insan aynı kanıyı savunuyorsa, sizinde inanmamanız için hiçbir neden yok... Eğer bir gün düşerseniz kalkmamanız için hiçbir neden yok... Bunu bu videoyla hatırlatmak istedim.

Not: Önce şarkı sözlerinin okunması daha sonra videonun izlenmesi önerilir.

Don't give up, you're gonna see tomorrowThat you'll be on your feet againSometimes the world's gonna knock you overBut you will see who you are your friends
Come on, stand, up againCome on, stand,Stand, you're gonna run again
Your faith and patience will be your soldiersTo guide you through your troubled timesJust put one foot in front of the otherThe battles are inside your mind
You have the power to face your demonsNo matter how they go on timeAnd rid yourself of your fear and weaknessSo you can start to live your life
(Come on!) Stand, up again
Come on, stand,Stand, you're gonna run again

COME ON! stand, up againCome on, stand,Stand, you're gonna run again
Pick up your will and put on your faceIf you need to, just take my handIt's time to demonstrate, don't hesitateJust get up and say: Yes, I can!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Oyle bir zamanda okudum ki yazdiklarini, hem cok iyi geldi hem de - itiraf ediyorum - bir iki pitircik gozyasi da dokuverdim istemeden=)

Velhasil, video da yazdiklarin da cok iyi geldi. Tesekkur ederim.

Ada dedi ki...

bu posta boyle bir yorum gelmesini ne kadar mutlu etti bilemezsin! bu etkiyi yarattigimiza cok sevindim :)

sevgiler...