26 Aralık 2012 Çarşamba

Gift For A Gold Christmas

Kim inanırdı geçen senenin sonuna damgasını vuran plaka kolyelerle 2012'yi kapatacağımıza? Ama aylardan Aralık, 2013'ü selamlarken Louis Vuitton'un önderliğini yaptığı bu akım süre geliyor ve belki de klasiklerin arasında yer almaya hazırlanıyor. 

Sevgili ekran karşısındaki okuyucum, hala yılbaşı kombinine karar veremedin mi yoksa? Müjdemi isterim, Stylestories.net yardımına koştu bu yılsonunda! Beraber düşündük ki bu sene altın kadar değerli olsun senin için ve bunu müjdeleyecek altın plaka kolye hediye etmeye karar verdik, yılbaşı gecesinde parla diye...

Klasiklerin gardolabın için olan önemini bildiğimizden dolayı, bir de siyah bir parça hediye edelim istedik. Hem ofiste giyebileceğin, hem haftasonu çıkarken kullanabileceğin, sana zamansız şıklık sağlayacak, hem de yılbaşı akşamında kolyenle süsleyebileceğin siyah bir gömlek senin için ideal olur diye düşündük! 

Yaratıcı olmak senin elinde ama bir kaç öneri verelim istedik, görsellerin keyfini çıkarabilirsin!

Peki aşağıdaki resimlerde gördüğün altın metal plaka kolyeye ve klasik siyah gömleğe sahip olman için ne yapman gerekiyor?
1. Bayan Mor Blog'un Facebook Adresini Beğenmen (Tıkla)
2. Style Stories'in Facebook Adresini Beğenmen (Tıkla)
3. Bu blog postunun altına İSİM ve EMAİL Bırakman 

yeterli olacak :) Son katılım tarihi ise 28.12.2012 Cuma akşamı! Mutlu Yıllar...

This is a giveaway for Turkish readers only!

Güncelleme.@stylestoriesnet ile gerçekleştirdiğimiz yılbaşı çekilişinin şanslı ismi Gonca Kaya oldu ☺ Mailini kontrol etmeyi unutma Gonca! Çekiliş ayrıntıları için tıktık!

40321359133349172_AsMU6BKZ_c IMG_4315_576x768

   style    IMG_5374

21 Aralık 2012 Cuma

#instagram issues.

kolaj

Tahmin edebileceğiniz üzere üniversiteye hazırlık pek meşakkatli geçiyor... Blog haricinde, iç geçirdiğim benim yerime gitmeniz gereken etkinlikleri facebook sayfamdan paylaşırken, bazen de sevinç çığlıkları veya homurdanmalarımı duyuyorsunuz twitter 'dan,bazısı moda ilgili bazısı alakasız olan... Ama instagram(@bayanmor)denince akan sular duruyor benim için. Eğer hala takip etmiyorsanız en sık güncellediğim sosyal medya sayfamı i-phone veya i-padinizden takip etmeyi unutmayın! Iyi Haftasonları ;)

As you can guess, my days for getting prepared for college passes in a gruelling way, but mostly it makes me smile these days. Instead of updating blog, I'm on my facebook page and sharing the event that you shouldn't miss OR updating my twitter account with some necessary information about fashion up-comings and some unnecessary information about random stuff :) But mostly, I've been keeping a nice track on instagram(@bayanmor)which makes me enjoy daily life captures. So if you're missing this blog posts lately, just connect me with these social media accounts. Promise to have a huge back on 2013!


13 Aralık 2012 Perşembe

COME ON, STAND!

STAND from bayanmor on Vimeo.

Hayatınızda belli dönemler olur, yorulmuşsunuzdur... Belki gecmiş ilişkilerinizden, belki kariyerinizden, hatta arkadaş çevrenizden... Hemen korkuya kapılmayın! Deneyimleyeceğiniz bu dönem belki bir hafta belki aylar sürecek ama yolun sonunda güneş sizi selamlayacak, uzun süredir beklediğiniz... Bu sürede ya hayatınızdaki ışık hüzmelerini aramaktan vazgeçmeyin ya da bırakın hayat sizi sürprizleriyle şaşırtsın.


Müzik ruhun gıdasıdır derler ya, film, gezmek, tozmak bahane playlistiniz şahane olsun bu zamanlarda. İç huzurunuzda büyük rol oynayacak dinledikleriniz, ister yağmur şırıltısı, ister en güçlü şarkılar olsun.

Peki neden bu video ve Lenny Kravitz? Çok mu seviyorum? Hayir! Çok mu popüler? Belki... Ama çoğunluğun bilmediği tek şarkisi diyebileceğim 'Stand' 2012 yazında bana ilham vermişti. Hala da veriyor...

Size de ilham versin diye 2012 yazında Londra'dan seslendik tanıdık tanımadık tüm güleryüzlü kişiliklerle. Lenny fonda, farklı kültürlere mensup insanlar şarkıyla beraber, umutsuzluğa kapıldığınız dönemlerde kendinizden vazgeçmemeniz gerektiğini söylediler kamerama. Korku ve zayıflıklarınızla yüzleşmeniz gerektiğini, ne olursa olsun ileriye yönelik adım atmaktan vazgeçmemeniz gerektiğini anlatmaya çalıştılar.

Bu kadar insan aynı kanıyı savunuyorsa, sizinde inanmamanız için hiçbir neden yok... Eğer bir gün düşerseniz kalkmamanız için hiçbir neden yok... Bunu bu videoyla hatırlatmak istedim.

Not: Önce şarkı sözlerinin okunması daha sonra videonun izlenmesi önerilir.

Don't give up, you're gonna see tomorrowThat you'll be on your feet againSometimes the world's gonna knock you overBut you will see who you are your friends
Come on, stand, up againCome on, stand,Stand, you're gonna run again
Your faith and patience will be your soldiersTo guide you through your troubled timesJust put one foot in front of the otherThe battles are inside your mind
You have the power to face your demonsNo matter how they go on timeAnd rid yourself of your fear and weaknessSo you can start to live your life
(Come on!) Stand, up again
Come on, stand,Stand, you're gonna run again

COME ON! stand, up againCome on, stand,Stand, you're gonna run again
Pick up your will and put on your faceIf you need to, just take my handIt's time to demonstrate, don't hesitateJust get up and say: Yes, I can!

1 Aralık 2012 Cumartesi

Boyish and Careless

moodboard
*Soon, english version of the post will be added.

Madem yılın en sevdiğim dönemi geldi, yağmurlu sonbaharla kışa geçişi bir mood boardla kutlamak gerekti. Bu sezon ise geçen senenin sofistike duruşuna inat, erkeksi ve minimalistik parçalar radarımda. Erkeksiliğin getirdiği rahatlığı, feminist detaylarla taçlandırmak bu sezon stil andımız'ın dizelerinde olsun. Bu sene son sürat ve oldukça yoğun geçmiş olan sonbahara baybay derken, siyah geçecek kışı saygıyla selamlıyorum ve hemen bu sezon için oyunun kurallarını açıklıyorum!

1. Liderimiz Victoria's Secret ailesinin en taze yüzlerinden biri Cara Delevingne. Umursamaz tavrı ve erkeksi stiline rağmen çekici. Bazen göz ağırlıklı bazen de dudak odaklı makyajları ise her zaman tutarlı. Genellikle stilinde kilit bir parçaya dikkat çeken gerisini boşveren Cara'nın eğlenceli ruhundan bir tutam  hepimize lazım.

2. DERİ! Hiç bir zaman yerini kaybetmedi. Ama artık o da ceketten öte her tekstil ürününde karşımıza çıkıyor. Deri detaylı bir parka için ne kadar yanıp tutuşuyorum bilemezsiniz. İster pantolonda, ister sweatshirt kollarında olsun, deri bu sezon hepimizin baş tacı olsun.

3. Kahve ve Gece Işıkları. Biri sabah uyanmak, sorumlulukları atlatmak, kış soğuğunda içi ısıtmak için. Diğeri motivasyon için, kış gecesini yaşamak, üşümek için.

4. Biraz leopar biraz piton, siyah geçecek kışı biraz renklendirsin. Krem de sofistikeleştirsin. Kırmızı sadece makyajda, dudaklarda olsun. Laciverte kulak asılmasın, her ne kadar kombinleri yüksek sesli renklerle tamamlamak yükselişteyse de size ister yakın olsun ama benden uzak dursun. Büyük beden bir paltoya ihtiyacımız olduğu ise unutulmasın ama renk konusunda kararsızım, biri yardıma gelsin.

5. Topuklu botun başta siyahı makbul ama diğer renkleri de kabul. Hem seksi hem uzun hissettirsin diye. 

Bu Aralık biraz siyah geçsin ama duygusu kırmızı olsun, yılbaşı ruhuna yakışsın. Kahkalar masadan taşarken, ciddi stiliniz insanları şaşırtsın. Herkes kafasına göre Aralık'ını yaşasın, isteyen bana takılsın...