7 Temmuz 2013 Pazar

Şanslı 4


Farkında mısınız bilmiyorum ama geçtiğimiz 4 gündür normal düzende twitter'ı pek kullanmayan bu kızın twitter hesabı fazlasıyla meşguldü. H&M Türkiye işbirliği ile sürdürdüğümüz çekilişimiz dün akşam sona erdi ve #hmlovesmusic koleksiyonundan rengarenk 4 parça şanslı twitter kullanıcılarını buldu.

 İşte Şanslı 4 ve Tweetleri;

HM YARISMA  
Sevgili Melis, Aslısu, Neslişah ve Zeynep #hmlovesmusic koleksiyonundan hediyelerinizi güle güle kullanın ;) İletişim bilgilerinizi adadileksiz@gmail.com 'a göndermeyi unutmayın! 

Sevgili okuyucular, takipçiler yoğun katılımınız ve eğlenceli tweetleriniz için çok teşekkür ederiz. Paylaşımlarınızı okurken çok keyif aldık. Bayanmor.com 'u ve @hmturkiye 'yi yeni maceralar için takip etmeyi unutmayın ;) 

Last week for 4 days, we launched a twitter giveaway for Turkish citizens with the Turkey office of H&M. A lot of twitter fashionistas entered our giveaway with their funny and sweet replies to our questions about summer and lucky 4 of them won pieces from H&M loves music collection. You can see the winners and their prizes from the image. We sincerely want to thank to all attendees :) 
Don't forget to follow @bayanmor for fashion updates!

0 yorum: