19 Temmuz 2013 Cuma

sen güneşlenirken...


Şehirler plajlara taşınınca, moda dünyasınında sesi soluğu çıkmıyor diye önemli hadiseler yaşanmıyor sanmayın ;) Kapalı stüdyo kapıları ardında neler mi oluyor? Cevabı bu yazıda!


Yazıma tüylerinizi diken diken edecek bir haberle başlıyorum. Bu haberden sonra kafaları taşlara vurmak serbest! Geçtiğimiz haftasonu cool kadının üniforması haline gelen Alexander Wang tasarımları 100 şanslı modasevere dağıtıldı! Tasarımcının cömert bir adına gelmiş olsa gerek, geçtiğimiz cumartesi tasarımcı adına gizli bir etkinlik düzenledi. Hayranları saatlerce sırada etkinlik mekanının kapılarının açılmasını beklerken hiçbiri bu etkinlik hakkında bilgiye sahip değildi. Sıradaki ilk 100 şanslı modasever salona kabul edildikten sonra istedikleri kadar kıyafeti istedikleri bedenlerde alabilecekleri söylendi. Çoğu Wang hayranının çantalar, koliler dolusu kıyafetle etkinlikten ayrıldığı söyleniyor. Kıskanmamak elde değil!

Siz yazın keyfini güney sahillerinde çıkara durun, moda dünyası Sonbahar-Kış koleksiyonlarıyla hazır ol da bekliyor. Donna Karan kadınını sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum; şehirli, seksi, bir o kadar da cool, kendine güvenen bir kadın silüeti çizen marka, geçtiğimiz iki sezondur moda tarihine ismini altın harflerle yazdıran Cara Delevigne’le bu sezon da beraber. Marka’nın Sonbahar-Kış 2013 koleksiyon çekimleri başarılı fotoğrafçı Mikael Jansson öndeliğinde New York City’de yapıldı. Eğer sizde benim gibi gelecek kış bir DKNY kadını olmaya özeniyorsanız, koleksiyonun çekimleri sizi hayal kırıklığına uğratmayacak, aksine ilham panonuzu süsleyecek.





Donna Karan gelecek sezon için hafiften maskülen rüzgara kapılmış. Sizde geçtiğimiz iki sezondur Cara Delevigne’in önderliğinde TomBoy trendine kendinizi kaptırmış olabilirsiniz. Dahası postallarınız asker ceketleriniz üniformanız haline gelmiştir belki de. We Are Handsome ürünleri geçen sezonki kadar ihtişamlı bulmamışsınızdır, tatile iki hafta kaldı ne yapıcam derdine düşmüş olabilirsiniz. Bu devrede sizi yeni bir markayla tanıştırmak anlamlı olabilir. Resmi olan bikini Filles A Papa markasına ait bir tasarım. Markanın diğer plaj ürünlerini merak ediyorsanız, Brown’s Fashion websitesinden edinebilirsiniz ;)





Bir haber de Victoria’s Secret cephesinden geliyor. Biliyorsunuz ki melekler müzik dünyasının yakışıklılarını kaçırmama konusunda usta. Lily Aldridge ile Kings of Leon’dan Caleb Followill evliliğinden sonra Behati Prinsloo Maroon 5 solisti Adam Levine ile nişanlandı. Adam Levine’in Victoria’s Secret modellleri Angela Bellotte ve Anne Vyalitsyna ile romantik ilişki yaşadığını biliyoruz ama 3.üncüde turnayı gözünden vurdu sanırım!


Herkesin bir ‘Devil Wears Prada’ anı vardır. Kendi adıma konuşayım filmin senaryosundan sufleler verseniz kolaylıkla devamını getirebilirim repliklerin. Bu konuda yalnız olmadığımı biliyordum ama 10 yaşında Lila Grace’den habersizdim. Süpermodel annesinin Allure dergisine belirttiğine göre, minik Lila “The Devil Wears Prada” nın Andy Sachs karakterinin büyük hayranıymış. Güzel bir kombin yaptıktan sonra, odasındaki masasındaki telefonunu “Günaydın! Miranda Priestly’in ofisi” diye açıyormuş. Moss, Priestly gerçek hayatta kim olduğunu kızına sorduğunda, Lila pek umursamıyormuş:)

0 yorum: