19 Mayıs 2010 Çarşamba

How Can I Wear A Black Pencil Skirt?

Uzun süredir kalem etek istiyordum ama sezondakiler hiç içime sinmemişti. 2 hafta öncede okulda yapmam gereken bir konuşma yüzünden kalem etek şart olmuştu. Annemin dolabını karıştırmak aklıma geldi ve artık ona olmayan kalem eteğini buldum,terziye götürdüm. Sonuç :Artık benimde kalem eteğim vaar :D Hemde seve seve giyebileceğim tarzda birşey...

Şimdi evde otururken düşündüm de 7 gün kalem etek giymek zorunda olsam, ne yapardım? H&M Fashion Studio'yla sizin için kombinler yarattım.

Beğenecek misiniz, bakalım :) ?
Pazartesi ve salı günü, yeni bir haftanın enerjisiyle başlayacağınızdan, renklere bürünürsünüz diye düşündüm.
Çarşamba da çiçeklenin istedim ama dozunu kaçırmadan... Basic bir tshirt, çiçekli hırka, ufak bir aksesuar, sonuç: tatmin edici !

Bu iki gün siyah-gri-beyaz'ın ihtişamına kapılın istedim. Perşembe günü diğer günlere oranla daha rahat edebileceğiniz ve daha sade bir kombin yarattım sizin için. Cuma günü içinse ilham perim tabiki Coco Chanel'di.

Cumartesi akşam bile kullanabileceğiniz siyah kalem etekler aslında çok fonksiyonel değil mi? Cumartesi kombininde ise dore hakimiyeti göreceksiniz. Neden mi? Cumartesi günü göz alıcı olmanız için ;). Pazar ise aksesuarlarla harikalar yaratmanız daha anlamlı olacaktır. Brunch'a yetişebilmek için o buna, bu buna yakışır diyip kıyafetinizle zaman kaybetmeniz için ;)...

Eğer hala siyah bir kalem eteğiniz yoksa hemen edinin derim. İsterseniz 7 değil binlerce kombin yapabilirsiniz. Yeterki siyah bir kalem eteğiniz olsun.

Bu yazımdan ilham alarak kendi kıyafetim :).


Siyah Kalem Etek: Annemindi artık BENİM :)

Bluz: Polo Garage

Ayakkabı: Derimod

Kolye ve Çanta: Accesorize

Nasıl olmuş? Beğendiniz mi?

Morlu Günler

Bayan Mor

4 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

Güzel post valla emek kokuyor:)

Ada dedi ki...

tesekkurler ozaaan :D

Cansın Ekşi dedi ki...

bencede cok güzel post olmuş.
çarşambaya bayıldım
ama cumartesinde o eteği giymenin anlamı olmamış bi kıyafeti neden 'giymek için giyelim 'ki

Ada dedi ki...

beğenmenize sevindim :) zaten etek o kombinde tamamlayıcı bir unsur.