16 Mayıs 2010 Pazar

Jean Paul Gaultier In Moscow.

Tasarım dehası Jean Paul Gaultier, bizi heyecanlandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Sweet Cherry Garden" adlı festival kapsamında Kazanski'deki tren istasyonunda gerçekleştirdiği defileden ayrıntılarla karşınızdayım...
Sağdaki elbise koleksiyonun en beğendiğim parçalarından biriydi. Gaultier'nin koleksiyonuna hakim olan renklerden biri yeşildi.. Tropik ormandan çıkmış izlenimi veren bu tasarımlar, yeterince çılgın olmuş. Saç tasarımı da kıyafetlerin sadeliğine göre orantılı görünüyordu.
Koleksiyonda kahverengi hakimiyeti ve detayları da mevcuttu. Derinin önemini vurgulamayı yine unutmamış Gaultier ( sol resim kemer ve göğüs deri detayı) .

Siyah ve beyazın bu sefer asalet simgesi olarak görmüyoruz. Koleksiyonda, beraber yeterince aykırı görünen siyah ve beyaz tasarımlardan, dişi korsan ( sağdaki kostüm ) parçası çok beğenildi. Saçlarda farklı örgüler çok başarılı olmuş. Yine abartı olmamak için sade bir örgüyle çarpıcı bir şapka kombinlenmiş ( sağ resim ).
Beyazı da ayrıca işleyen Gaultier, çılgın olmaktan kaçınmasada sofistike olmayı da ihmal etmemiş. Tüller, bunun en büyük belirtileri. Buna rağmen ben 2. kostümü daha çok beğendim. Beyaz, rengarenk kelebekler ve güllerle süslenmiş. Neon görünümü ise bacaklara mavi tonlarıyla verilmiş. Kürk pelerin ise kostüme farklı bir hava katmış.

Son olarak Gaultier seyircilere kiraz dağıtıyor.. Mutluluğu yüzünden okunuyor :).

morlu günler

Bayan Mor

fotoğraflar için www.monstersandcritics.com/

0 yorum: