26 Haziran 2010 Cumartesi

Adore Her: Katy Perry

Çılgınlığına, enerjisine ve tabikide küt kısa kahküllü siyah saçlarına taptığım Katy Perry, bu ay "Adore Her" köşemin konuğu. (Adore Her köşesinden bahsetmem gerekirse her ay giyimine hayran kaldığım ünlüleri bu sayfaya taşıyacağım. Bilginize.)
I adore Katy Perry very much because of her craziness, energy and her short black hair. She is the guest of my "Adore Her" articles this month.( From now on I'll talk about a celebrity who is stylish every month in my "Adore Her" articles.)

Katy 1984 doğumlu bir şarkıcı, aynı zamanda sözlerine taptığım şarkı sözü yazarı. "I Kissed A Girl" çarpıcı single ı ile çıkış yaptıktan sonra, "One Of The Boys" albümüyle karşımıza çıktı. Bazı şarkıları, diğerlerinin tekrarı olsada, hepsini zevkle dinliyorum diyebilirim. Ona "yabancı Nil Karaibrahimgil" diyiyorum ben :) Geçen sene kendisi ülkemize gelmiş, "Trueblue"da konser vermişti. Aslında hepimiz onu tanıyoruz o yüzden bu tanıtım bölümünü kısa kessem iyi olur. Gelelim Katheryn Elizabeth Hudson'ın giyim tarzına;
Katy giyineceklerini ortama ve birazda moduna göre şekillendirenlerden... Ciddiye alınmak istediğinde, kendinden konuşturmak istediğinde, eğlendirmek istediğinde, eğlenmek istediğinde farklı farklı kombinlerle karşımıza çıkıyor.

Katy is a singer who borned in 1984, also she is a songwriter. I love her songs. After putting "I Kissed A Girl" single on the market, she launched her first album "One Of The Boys". Some of her songs are similar to other songs of her, but like I told you before I love to listen her songs. I call her " universal Nil Karaibrahimgil " ( Nil Karaibrahimgil is a crazy Turkish singer). Last year Katy Perry came to Turkey and gave a concert at Trueblue. Actually that's enough brief information. We know her very well. So lets talk about Katheryn Elizabeth Hudson's style. Katy chooses her costume according to event or sometimes her mood. If she wanted people her to take seriously, she wears a costume which is dignified and comely. Sometimes she want to have fun or make people have fun, she wears extraordinary and freak.

Sahne onun oyun parkı. Dekoru, kostümleri onun oyuncakları. Şarkıları renkli resim defterleri. Konserlerinde her küçük ayrıntısına kadar yaratıcılığını kullanıyor. Kırmızı zarlı elbiseyi bayıla bayıla giyebilirim. Siyah, boncuklu büstiyeri ve siyah şortu klasik ama yinede havalı bir seçim. Lacivert saçlarına bayıldım, ama son kombin gerçekten hiç iç açıcı değil. Beğenmedim :/.

Stage is her kindergarden. Settings and her costumes are her toys. Songs are her colorful artbooks. She uses her creativity in every single detail of her concerts. I love the red dress which has dices on it. Also like the black, sparkling bra and black short. It's classical but splendid choice. I love the blue hair of hers but her pink-blue combine isn't good enough for her. I didn't like it.

Klipleri de en az kendi kadar renkli. İşte en beğendiklerim. Evet Las Vegas'da kumarda kaybederken, seksi turuncu askılıyla dolaşmaktansa, şeker dünyasında görselde gördüğünüz elbiseyi giymek ister miyim bilmiyorum? İkiside çok çekici :)

Her music videos are colorful like her. These are the clothes which I like most. Losing in gamble at Las Vegas wearing orange sexy top or being in sugarland, wearing this dress is more fun? I didn't make my choice.

Perry ismini duyduğunuzda aklınıza gelmesi gereken şeylerden biri de Perry'nin vazgeçilmez ŞEMSİYESİ. Baksanıza her yerde yanında. Şarkıcının şemsiyelere karşı bir zaafı var galiba. Hem konserde, hem cd çekimlerinde elinden düşmüyor baksanıza

The most famous thing about Perry is HER UMBRELLA. She uses umbrella everywhere like a accessory. In concerts or cd shoots you can see her umbrella near her. She is obsessed with umbrellas.

Grammy Ödüllerinde yaptığı seçimlerle devam ediyorum. Dore çiçeklerle bezenmiş Zac Posen elbisesiyle 2010 Grammy Ödüllerinin en şık davetlilerinden biriydi. 2009 Grammy Ödüllerinde ise Basil Soda tapılası pembe tonu elbisesiyle yine "ben aslında olgunum.aynı zamanda zarif" sinyallerini vermişti. Anlaşıldığı gibi Perry, Grammy gibi saygın ödül gecelerinde biraz daha olgun kişiliğini ön planda tutuyor. Bence mantıklı :)

Let's continue with the choices she had done in Grammy Awards. She is the most stylish person in 2010 Grammy Awards with her Zac Posen dress which has gold flowers. At 2009 Grammy Awards, she wore Basil Soda dress which is adorable pink tone. She wants to show people that she is dignified, mature person in award ceremonies which is prestigious like Grammy.

Fakat Mtv Ödül törenlerindeki kıyafetleri ise onun çılgın yanından nasibini alıyor. Lacivert saçları, Rihanna'nın tarzı saydığım zımbalı elbisesini Rihanna'dan güzel taşıyışı, ortadaki kombiniyle zıtlığın sınırlarını zorlaması. Siz Mtv Ödüllerindeki halini mi yoksa Grammy'lerdeki halini mi tercih ederdiniz ?
But at Mtv Award Ceremonies, she shows her crazy side. I love her blue hair, her punched dress which is really Rihanna but she looks more gorgeous than her in kind of dress, also her suit-dress combine. Which style of her would you prefer? At Grammy Award or Mtv Award Ceremonies?
Her zaman olduğu gibi stil sahibi. Vanity Fair davetine giydiği kırmızı straplez elbisesi, Met Ball'a katıldığı Tommy Hilfiger saks mavisi elbisesi, Chanel davetine giydiği siyah elbisesini tacıyla renklendirmesi, Dolce&Gabbana partisine sezonun önde gelen trendlerinden marine elbisesiyle katılması. Katy Perry buram buram stil kokuyor, sizcede öyle değil mi?

She is always stylish as she is in fashion events. My favourite costumes that she wore in fashion events like Chanel, Vanity Fair, Dolce&Gabbana, Met Ball. She wore blue Tommy Hilfiger dress in Met Ball. Love the red straples dress that she wore to Vanity Fair. Also she looks perfect with her marine dress which is really in this season. Don't you like the black Chanel dress with hair accessory ?

Peki bu kadın hiç siyah giymez mi diyorsunuz biliyorum. Katy günlük yaşamında siyah ve beyazdan etkilenenlerden. Şovlara katılırken pek bu renkleri kullanması nadir olsa da, şarkıcının günlük hayatta gri&siyah&beyaz üçlemesinden etkilendiği gözüküyor. Cat Eye gözlüklerde baya yakışmış.

I hear you saying " Dont She ever dress BLACK?". Katy uses black&white&grey triple in casual clothes. Rarely she dresses these triple in shows.Cat Eye glasses looks good on her which doesn't look good on me :D

Sıcak Haber: Perry Russell Brand'le nişanlandı. Düğününde giyeceği gelinliği çok merak etmekteyim :)
Son olarak Katy'i Mtv Music Awards'da görüyorsunuz. Viktor & Rolf bu elbise anca birine bu kadar yakışabilirdi.

Latest News: She got engaged with Russell Brand. I am curious about her wedding gown :).

Finally, you see Katy in Viktor&Rolf dress. Doesn't she look adorable ? Have a nice week.

morlu günler

Bayan Mor

Fotoğraflar/ Photos Are From

http://www.stealherstyle.net/

4 yorum:

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

grammy özdüllerinde giyindiği elbiselerin içinde olağanüstü görünüyor,ama bazen farklı olmak adına kötü giyinmiş,abartmış..

Ada dedi ki...

grammylerdeki hali muhsteşem ve evet bazen uçuyor :D. ama yinede kırmızı halı da yürüyen bir sürü ünlüden daha ihtişamlı ve yaratıcı buluyorum perry'i :)

Adsız dedi ki...

çok güzel kadın!

Ada dedi ki...

kesinlikle!