15 Haziran 2010 Salı

Need Your Help!

Gerçek şu ki elbiselerim yine bana yetmiyor. Ne yapayım tiril tiril gezmeyi seviyorum bu sıcaklarda :). Yazlıkta çatı katımızın vintage dünyası olduğunu anladığımda, araştırmalarımı daha da derinleştirip aşağıdaki beyaz puantiyeli sarı kumaşı buldum. Çok hoşuma gitti. Hemen kaptım, İstanbula getirdim. Sorun şu ki aşağıda gördüğünüz kumaşla nasıl bir şey diktirsem karar veremedim. Yardımınıza ihtiyacım var!

Yukarıdaki kağıtta belirttiğim gibi, işte kumaşı nasıl kullanabileceğime dair seçenekler...

1) Dice Kayek'in kırmızı, siyah kemerli elbisesinin modelini çok beğendim. Ancak belden itibaren 3 boyutlu bir görüntü istemiyorum. Elbise belden sonra dökümlü olarak devam etsin istiyorum. Fakat dümdüz, kalem etek havasında daracık da olabilir . Bir karar veremedim anlayacağınız.

2) İkinci seçeneğim ise Donna Karan'ın tasarımlarından. Diğerlerinin arasında en modern elbise modeli. Farklı renk kemerlerle kombinlenebilir.

3) John Galliano'yu her zaman sevmişimdir. Bu elbisenin modeli bana yakışıyor fakat bu modelde bir elbisem var o yüzden emin olamadım.

4) Son olarak acaba elbise diktirerek hata mı ediyorum diye sordum kendi kendime. Bir de beğendiğim etek modelini sundum size. Bu sefer Chloe'den.

Eee, ne diyorsunuz bakalım? Ne yapmalıyım? Buarada Bakırköy'de bildiğiniz terzi var mı? Benimkinin elbise diktiğinden emin değilim de :)


morlu günler
Bayan Mor

4 yorum:

*STYLEBOOM* dedi ki...

bence luella defilesine bak canim spring 2010, oradan ilham al:)tam bu kumasa gore!

Ada dedi ki...

hemen bakıyorum boom :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

dkny elbiseyi de çok sevdim ben ama bu kumaşa uydurmadım.. düz renk bir elbise diktirip o dkny'deki gibi fiyonk kısmını desenli yapabilirsin? hatta iyi fikir dur bende bakıcam :)

Ada dedi ki...

haha :D önerilerin için teşekkürler siu!