24 Haziran 2010 Perşembe

Saturday with Philips and Lovely Bloggers...

Kimler yoktu ki geçen hafta Philips'in etkinliğinde... Hep beraber Ortaköy House Cafe'de yerlerimizi aldık. Boğaz manzarası, House Cafe'nin güzel limonataları eşliğinde saçlarımızı İbrahim Zengin'in ellerine bıraktık.

Last saturday I was at Philips Blogger Event. We had a great day at Ortaköy House Cafe. Bosphorus view, House Cafe's delicious lemonades were PERFECT.

Öncelikle İbrahim bey bizlere yılın saç trendlerinden bahsetti daha sonra Philips ile değişime hazırlandık. Sizinde defilelerden farketmiş olacağınız gibi doğal saçlar bu sene revaçta, ayrıca Sezonda 3 yükselen saç trendi varmış:

Famous Turkish hair designer İbrahim Zengin told us about this years hair trends and he made our hair perfect with philips product. As you can recognised from fashion shows, natural hair is really in this years. Also this years rising trends are ..

1) Ortadan Ayrılmış Dümdüz Saçlar (Straight Hair)
Donna Karan ve Viktor&Rolf defilesinden hatırlayabilirsiniz. Benim tercih ettiğim bir model değil, şahsen hiç yakıştırmam kendime ama denemekten çekinmeyin. Muhteşem sonuçlar da elde edebilirsiniz bence :)
You can remember this trend from Donna Karan's and Viktor&Rolf's runway. I don't prefer straight hair, because it doesn't look good on me. But you should try, you can get perfect results.

2) Uğraşılmamış Saçlar (Volumed Hair)

Hacimli saçlardan bahsediyoruz tabikide. Elektriklenmemiş, düzgün görünen fakat völümlü saçlar = Benim Saçlarım. Tabi elektriklenmiş halleri :) Olsun Philips'ten düzleştiricimi kaptım. Artık bütün yaz bu modelle dolaşacağım. Beni saçlarımdan tanıyabilirsiniz ;) :P
I'm talking about volumed hair. I'm planning to spend whole summer in this hair style :D.

3) Havalı Topuzlar (Faboulus Curlies)

Buklelerin ön planda olduğu bu yılda, havalı topuzlarda kullanılan bukleler gerçekten çok nostaljik geldi bana :) Çok sevdim. Balolarda, partilerde, davetlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model.
Curly hair is IN this year. I think curly hair style is nostalgia. Love it! You can use this style in proms, parties, special meetings.

Unutmadan keskin katlar OUT. Gizli katlar (birbirinden bağımsız) IN.
Herşeyi bir kenara bırakırsak, süslü püslü fotoğraflarımızı çektirmeden edemedik tabi :). Philips Kapakkızı oldum sormayın :D :P.

Ofcourse I am the covergirl of Philips magazine :P.

Çenelerimiz düştü, eğlendik. Çok güzel bir gün geçirdik. Bizlerle yakından ilgilenen Philips yetkilileri, Bersay iletişim danışmanlığına çok teşekkür ederiz. Yenisini isteriz :P :D.
As you can get from photos, we had faboulus time. I want to thank to; all Philips managers who organized this lovely evet, also Bersay Communications Consultancy. Have a nice week :)

morlu günler

Bayan Mor

9 yorum:

Cansın Ekşi dedi ki...

nasıl tatlı olmussun anlatamam (:
cok güzel bi etkinlige benziyor.
ayrıca su etkinlige katılmanı da tavsiye ederim ben katılamıyorum ama. cok icimde kaldı (:
görmediysen benden duy
http://2.bp.blogspot.com/_s1eGmoONjO4/TCPL-NHEhUI/AAAAAAAAMrs/BHfJIDGiMk0/s1600/fashioning+wednesday(4).jpg

visnetadindaa.blogspot.com

Ada dedi ki...

cook tesekkür ederim cansın :) evet öyle oldu. ima da fashioning wednesdays e katılmaya çalışacağım, ama stajım var katılamayabilirim :/.

michelle_ dedi ki...

cool post !
seems like a great event !
have a great weekend..
and as always, thanks for your comment at my blog :)
www.glistersandblisters.com

t a l i s h a dedi ki...

nice hair! i see you were having a good time with the others there, sweetie..

:)

have a good day,
xx
ribbonyboo

Ada dedi ki...

thanks michelle, yes, event was great.

thanks talisha, i hope you'll have a great week.
xoxo

Pembe-askı dedi ki...

çok şeker bir kapak kızı olmuşsun bence :) hehe üstünde ki elbiseyi çok beğendim :) Bende istiyorum :)
Pembe-askı
http://pembe-aski.blogspot.com/

Ada dedi ki...

tesekkurler pembe aski :) bende elbisemi cok severek aldim,twistten.

Fashioncholic Girl dedi ki...

saç düzleştiricilere dikkat derim ben , bisınırlaman olsun kullanırken ;) 1 yıl düzenli kullandım , saçlarımın kalitesi düştü
ama perçemlerim için hala kullanıyorum :)

Ada dedi ki...

ben pek alışık değilim zaten canım :) hep unutuyorum saçlarımı düzleştirmeyi . ama yinede fazla kaptırmamak lazımmış o zaman. öneri için teşekkürler :)