13 Ağustos 2010 Cuma

Irregular Choice

Bazen Londra'nin sakli koselerinde mini mini dukkanlarda, bazen civil civil magazalarinda karsilastigim " Irregular Choice " ayakkabilari, etekleri, tshirtleri, cantalari.. Hepsi o kadar ozgun o kadar renkli ki bayilmamak elde degil.
You can see "Irregular Choice" products sometimes in little local shoe shops, sometimes in their lovely and exciting stores... Irregular Choice's shoes,tshirts,bags,skirts are really creative and funny. I love them!

Londra'yi ziyaret etme sansiniz olursa gitmeniz gereken yerlerden biride burasi. Brigton ve New York'ta da magazalari bulunan Irregular Choice urunlerinde cok farkli malzemeler kullaniyor. Bazi ayakkabilarinda rastladigim kece dokusu, cam gorunumlu plastik topuklar cok hosuma gitti.
If you had a chance to visit London, you should definitely save money to spend at Irregular Choice ;) Irregular Choice has 2 more stores in Brighton and New York. You can visit them too.. Irregular Choice uses different types of materials at their products. I really like felt shoess :)

Sizin icin kucuk bir arastirma yapip kendimi www.irregularchoice.com a hapsettim. Iste benim en begendigim ayakkabilar :) Aslinda 3 ciftten daha fazlalardi ama hepsini kolaja koyamadim tabiki. En iyisi sizde kendinizi siteye hapsedin ve yuzlerce ayakkabinin keyfini cikarin ;)

I made quick research for you from the internet. I choose " pieces that I adore " from all the shoes from Irregular Choice's website ( www.irregularchoice.com ). Actually I didn't put al my favourite shoes to collage because it was a large package. So you should definitely visit the site.

Son olarak dukkanin yaninda ben. Tatli brosum gozukmese de ayakkabilarim Converse, kaprim annemindi ama artik benim:), cantam Primark (bunun hikayesini daha sonra anlatacagim), kazagim Zara, brosum Ada :) (bu da supriz ;) )..

Finally, Ms.Purple is near the shop :) My capri is my mum's, my shoes are Converse, my jumper is Zara, my bag is Primark (I'll tell you about later).. Have a nice day..

Morlu Gunler

Bayan Mor

6 yorum:

Did Dans La Mode dedi ki...

Ben çok severim Irregular Choice ürünlerini umarım bir gün gidip mağazasında keşfetme şansım da olur :)

Ada dedi ki...

Umarim magazasini kesfetme sansin olur o kadar enerjik ve tatli ki :)

G dedi ki...

Burayı duymuştum çok irregular moeller var gerçekten ama çok sevimli ve güzeller. Ben de gitmek istiyorum!

Ada dedi ki...

Sansin olursa kesinlikle gitmelisin G!

The Lizard Queen dedi ki...

irregular choice bence bir ayakkabi markasi degil zaten, seker markasi. :)

Oi Arte dedi ki...

Irregular Choice Türkiye'de Oi Arte ayakkabı mağazalarında. Ankara'da Panora ve Kentpark Alışveriş Merkezlerinde bulabilirsiniz.Hem de hemen hemen tüm kolleksiyonu ile. Zaten Irregular Choice internet sitesinde de Türkiye'de sadece Oi Arte işaret edilmekte. Yani resmi olarak satışı yapılıyor. Gezini bizimle payleştığın için teşekkür ederiz.