29 Temmuz 2010 Perşembe

Jean D'Art By Özlem Süer

Dün akşam Özlem Süer Bossa ile birlikte çalışmalarının sonucunda oluşan Jean D'Art koleksiyonunu Özlem Süer House'ta tanıttı. Koleksiyonun tanitim biçimi çok etkileyiciydi. Bahçeye yayılan, ağaçlara asılan tasarımlar bize koleksiyonun fotoğraf çekimini hatırlatırken; koleksiyonun sergilendiği salonda cansız mankenlerin üzerinde sunulan kombinlerin yaratıcılığı sonucunda bize görsel bir şölen sunuldu.

Last night, Turkish fashion designer Özlem Süer presented us her jean collection "Jean D'Art" which is supported by Bossa." Jean D'Art" is a limited collection so you better go to Özlem Süer House as fast as you can :)

O gece, Süer'in romantik koleksiyonlarında olduğu kadar jean koleksiyonunda da harikalar yaratabileceğini öğrendik. Her modelin farklı yıkama çeşitlerinden doğan farklı renklerde jean tasarımların hepsi birer arzu nesnesiydi. Sınırlı sayıda üretilen tasarımları kaçırmak istemiyorsanız en yakın zamanda Özlem Süer House'a uğramalısınız :)!

Geceye ait detaylara gelecek olursak, köşkte gerçekleşen davetteki macaronlar yenilesi, müzikler dinlenilesi, davetliler konuşulasıydı :) Kısacası herşey çok güzeldi..

Merak edenler için, Jean D'Art fotoğraf çekimi Emir Sarısaç, sytling Elif Dizdaroğlu tarafından gerçekleştirildi.

morlu günler
Bayan Mor

0 yorum: