18 Şubat 2011 Cuma

"F"un In "F"ashion

Jeremy Scott Fall 2011 NYFW Backstage

Renkli, Özgün ve Çarpıcı..
Bu üç kelime Jeremy Scott'un Sonbahar-Kış 2011 koleksiyonunu tanımlayan kelimeler bence.. Zıtlıklarla dolu bir koleksiyonla çıkan Scott, diğer tasarımcıların aksine moda'nın eğlenceli tarafıyla ilgilendiğini belirtiyor. Sonuç mu? Ortaya bir enerji patlaması çıkıyor. Renkli saçlar, neon makyaj, eğlenceli sloganlar, yaratılan kombinlerde kullanılan farklı materyalden oluşan parçalar New York podyumlarını canlandırıyor.

"Moda, ibadet ettiğiniz bir kilise olmamalı" diyen Jeremy'nin koleksiyonun açılış parçası "Enjoy God" (Tanrı'nın tadını çıkarın) sloganlı elbiseleri, sweatshirtleriyle New York Moda Haftasını alt üst etti. Coca-Cola logosu haricinde süpermen logosu ve bir çok sloganın atıldığı defilede uçuşan at kuyruklarıyla, neon renk kürk fularlar bir hayli çılgındı.

Unutmadan Modellerin saçlarına el atan isim "Eugene Souleiman". Tebrikler Souleiman! Müthiş bir iş çıkarmışsın. "Bayan Mor" olarak  en yakın zamanda kapını çalacağım ;).

Bayan koleksiyonundaki her parçanın bir de erkeklere yönelik bir seçeneği olması hoştu. Her ne kadar koleksiyonun etkilerini, İstanbul sokaklarında beylerin üzerinde göremeyecek olsak da Beyler! Jeremy'in gelecek sezon sizin için de harika fikirleri varmış, onu öğrendik.

Defilede "frontrow"dan izleyemesenizde, keyif alabilmeniz için V Magazine'in backstage fotoğraflarıyla, defileden kareleri karıştırdım. Hem her parçayı dikkatle inceleyebilecek, hemde Jeremy'nin yükselen çığlıkların çarpıcı kareler sayesinde kulak verebileceksiniz.

Daha fazla söylenecek bir şey yok, kombinler yeterince konuşuyor zaten.. Tek diyebileceğim Jeremy, çılgınsın ve seni olduğun gibi seviyoruz!

Colorful, unique, blazing...
These are the three words which can express Jeremy Scott's Fall 2011 Collection. In this collection Jeremy choosed to create contrast fashionable pieces, I guess. 
"It shouldn't be a church that you pray to" says Scott about fashion while representing his "Enjoy God" t-shirts, sweatshirts and dresses. Personally, I adore the collection. Take a look at the collages I made ;) Have a nice weekend.


" Enjoy GOD "




Güçlü omuzlar, kürk detayları. Siyah uzun şimşek dokulu elbise, favorim!
Strong shoulders, fur details. Black&long dress with flash is my favourite!





Koleksiyonun ayakkabıları da hipnotize edici. Ne dersiniz?
Is it Pretty In Pink? Or NOT?


Siyah&Beyaz
Black&White


Erkeklere yönelik parçalar.
Boys stuff.


-Ve Son-
THE END

fotoğraflar/ photos: 
Style.com

V Magazine

6 yorum:

Sihem Tachouli / Yaşam Stil dedi ki...

Ne kadar renkli... Ne kadar çok renk o kadar çok enerji...

Adsız dedi ki...

gercekten cıvıl cıvıl, Jeremy Scott iyi eglenmis bence...

Adsız dedi ki...

http://www.butigo.com/?refby=36232

Ada dedi ki...

gerçekten çok renkli silhem :)
scott'ın enerjik ve çılgın koleksiyonlarına bayılıyorum :) (adsız)

modafobik dedi ki...

İşte moda budur! :)

Ada dedi ki...

kesinliklee ;)!