6 Şubat 2011 Pazar

Outfit Of Third Day At IFW


İlk günkü topuklu maceramdan sonra IFW'nin üçüncü günü ayacıklarıma acıdım ve rock chic tarzı Derimod botlarımı ayağıma geçirdim. Santral İstanbul'un arnavut kaldırımlarında ince topuklarla yürümek akıl karı değil. Aviator ceket almadan Boston'dan dönmeyeceğime ant içmiştim, bu sefer Guess yüzümü güldürdü :). Çok sevdiğim Zara kazağım ile, IKSV tasarımdan ve Accesorize'dan aldığım kolyelerimi kombinledim. Yine ilk gün clutch taşımanın büyük bir hata olduğunu anlayınca, içine dünyaları sığdırabildiğim Derimod çantamla Santral İstanbul yollarını tuttum. Kotum All Saints, koyuluğuna bayılıyorum. Güneşli bir moda haftası sabahına  Rayban "New Wayfarer"lar yakışırdı. Güneş gözlüğü takmayı özlediğimi farkettim. İlgilenenler için dipnot: New Wayfarerlar, Wayfarer'ların bir küçük modeli, eğer Wayfarer'lar gözünüzde çok büyük duruyorsa en iyi çözüm bu Rayban'ler. Öneririm ;). Ojelerim H&M'dendi ama amman Chanel'in geçen sezon çok moda olan mavi cırtlak ojeleriyle karıştırılmasınlar lütfen: bu seferki yeşile dönük.
Anlayacağınız hafiften rock chic bir görünümle, günü kurtardım. İyi bir blogger olup, rahat kombinimle fotoğraf avındaydım. Bayan Mor'u takip etmeye devam edin, çok sıkı postlar geliyor ;).
İyi Haftalar :)

Hi guys :) After my survival on the heels at the first day of Istanbul Fashion Week. I decided to wear my rock chic boots from Derimod at the third day of IFW. It's not easy to walk on cobble's with high heels at Santral İstanbul. I bought my aviator jacket from Guess at Boston. My adorable jumper is from Zara and I combined it with my IKSV Design & Accesorize's necklaces. I learned at the first day of IFW that it was not useful to carry a clutch during fashion weeks if you are a BLOGGER! So yesterday I took my Derimod bag which is really big for me. My jeans are from All Saints, I love the color of it. Yesterday It was really sunny and I missed to wear sunglasses. So I took my Rayban New Wayfarer's with me. Finally, nail polish that I used is from H&M..
Have a Nice Week :)




2 yorum:

BÜTÜ dedi ki...

merhabalar hem facebook tan hemde bloumdan seni takip etmek harika :)) tüm gelişmeleri merakla beklemedeyim :) bana da beklerim :)))))
http://butunundunyasi.blogspot.com/

Ada dedi ki...

çok teşekkürler :) beklemede kalın! ve tabiki blogunuza uğrarım.