31 Ağustos 2011 Çarşamba

As Istanbul, We Are All In With Adidas.


Geçen haftalarda, güzel bir günde, boğaz kenarındaki güzel bir otelde, güzel bir haberle "Adidas" bir güneş misali yüzümüzü güldürdü. All Originals Party yoldaydı. Dostlarla, senenin en heyecan verici sokak partisi hakkında konuşmaya başlayınca susmadık. Konuştuk da konuştuk: hem Adidas'tan, hem bu iple çektiğimiz organizasyondan.

At previous week, we meet with the crew of Adidas at lovely day and spend a great time talking about the new Adidas Street Party with the great view of Bosphorus. 


Notlar, notlar, notlar.. Size aktaracağım o kadar çok detay, bilgi paylaşıldı ki lansmanda; ellerim durmadı. En baştan başlıyorum sevgili dostlar...

Tarih: 17 Eylül Cumartesi
Mekan: Maçka Küçükçiftlik Parkı

İlk kez geçtiğimiz yıl, Karaköy Limanı Antrepoları'nda 8 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen sokak partisi; bu yıl da yeni sürprizlerle karşımızda!  all Originals Party, "orijinalliğin adresi Istanbul sokakları" konsepti  ile yola çıkarak, sokağa ait tüm unsurları bir araya getirecek. Müziğin, modanın kalbi bu sene de Maçka Küçükçiftlik Park'ında atacak! 

Notes, notes, notes... So many details to tell.Here, I go.

Date: 17th September 2011
Place:Maçka Küçükçiftlik Parkı 

Last year, with 8 thousand attending to the first street party of Adidas at Istanbul. With the success of last year, Adidas team has lots of suprises for you.
With its brand new style competition and prizes of it :), new segments which was added to party area; we will have a great time there! To have more information please click www.facebook.com/adidasoriginals.
Have a great week :)


all Originals Party öncesinde, markanın severlerine özel yarışmalarla da adından pek söz ettireceğine benziyor,zira facebook fan sayfası üzerinden bir stil yarışması başlattı. adidas Originals mağazalarında parti stillerini yaratıp, fotoğraflayarak facebook@adidas.com adresine gönderenler arasından en iyi 3 parti stilinin sahibini, “all Originals Party” davetiyesi, adidas Originals hediye çeki ve XOXO The Mag Dergisi’nin Ekim sayısında yer alacak moda çekiminde modellik yapma şansı bekliyor. Başvurular 12 Eylül’e kadar devam edicek. Elinizi çabuk tutun, benden söylemesi! Kazananların 14 Eylül’de açıklanacağı yarışma ile ilgili duyuru ve en güncel bilgileri www.facebook.com/adidasoriginals adresinden takip edilebilirsiniz.  

  

Profesyonel kaykaycıların, dansçıların parti alanında gösteriler yapacağı, trombolin ve grafiti alanlarında parti katılımcıların özgürce eğleneceği, styling alanında uzman kişilerden öneriler alabileceği partide, EĞLENCE TAVAN YAPACAK! Saat 15.00 olarak belirlenen kapı açılışıyla, Radio adidas Originals standından elektronik müzik, house, disco, lounge tınıları yükselecek.



Unutmadan, all Originals Party biletleri 40 TL’lik satış fiyatıyla Biletix’ten temin edilebilecek. Ayrıca partiye adidas giyip gelenleri ise küçük sürprizler bekliyormuş, benden söylemesi...





Doğru söze ne denir, bu sene de adidas originals party ile çok eğlenecek, çok güleceğiz.
Üstelik sizlere çok hoşunuza gidecek bir sürpriz de kapıda ;)

İyi Bayramlar

4 yorum:

NlyStyle dedi ki...

süper merakla bekliyoruz o halde...

Ada dedi ki...

beklemenize değecekk :))

Adsız dedi ki...

It's not my first time to pay a quick visit this web page, i am visiting this website dailly and get good facts from here all the time.

my web blog: www.youtube.com

Adsız dedi ki...

I’m not thаt much of a online reader to be honеst but your sіtes reаlly nice, keeρ it up!
I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks

my blog post :: Best Wordpress Plugin