12 Ağustos 2011 Cuma

Jean & More


Güzel bir çarşamba günü.. Akaretler'e yolculuk; durak: Artlimits Galeri. Öğle yemeğinde bize eşlik eden House Cafe Ortaköy'ün muhteşem görüntüsü. Jean gömleğin rahatlığı. "Nefes alınan" bir gün daha...

Very nice wednesday.. Little stop at Artlimits Gallery @Akaretler. Lunch at House Cafe Ortaköy with its beautiful view.  


Günün yıldızıysa Converse'lerdi. Artlimits galeride sunuldular. Bu sezonda bünyesine yeni temalar katan Converse, Chuck Taylor All Star botlardan, bayıldığım Skate koleksiyonuna, Premium ürünlerden, Jack Purcell'lere bu sezon benim aklımda bir-iki favorim var bile.

The star of the say was Converse's. The reason for my little stop at Artlimits Gallery. There was an event about Fall 2012 Collection of Converse's. With brand new Chuck Taylor All Star boots, the skate collection I adore, Premium Converse's, I had two or moer favourites in Converse Fall 2012 collection.

(Jack Purcell Koleksiyonu)

Skate board ustası Kenny Anderson imzalı KA-ONE koleksiyonu, kaykaycıların favorileri olacak olsa gerek.Glitz Pack modeli ile gönlümüze taht kuran Premium koleksiyonu ise bizim için yeniydi. Jack Purcell'lar ise farklı bir hikayeye sahip. Badminton mirasına sadık kalan koleksiyonda erkek modelleri ünlü badminton oyuncusunun ismini taşıyor (Jack), bayan ürünleri ise sevgilisi "Helen" in :). Kolejli havası olan koleksiyon Converse ailesinden. Aileye yeni bir soluk getiren üyeler ise "Outsider" botlar. Güçlü ve orjinal tasarıma sahip botlar, II. Dünya savaşında Amerikan askerleri için yapılan botları anımsatıyor, koleksiyonun bayan ürünlerine ise askeri model, yüksek topuklarla feminenlik katmış.

Anlayacağınız, bu kış Converse ne benim ne de rahatından vazgeçmeyen toplumumuzun ayağından düşmeyecek. Eylül'de çıkacak olan koleksiyonu heyecanla bekliyorum.


Bu "huzurlu çarşamba"da ne giydiğime gelirsek; Gap Jean gömleğimi, Teez askılımı, Topshop eteğimi, Fossil gözlüklerimi, H&M bileziklerimi, Zara çantamı, IKSV Tasarım kolyemi, Vintage fularımı kuşandım. Kırmızı Birkenstock'larım da ayacıklarımdaydı.

What did I wore? 
Gap Jean Shirts - Teez - Topshop Skirt - Fossil Sunglasses - H&M Bracelets - Zara Bag - IKSV Design Necklace - Vintage Scarf - Red Birkenstock


(Artlimits Galeri Vitrini)



Skate, skate, skate.


Daha fazla Jack Purcell...




Son olarak baş tacı, Premium'lar... Işıldamak isteyenlere bire bir!

Daha fazla fotoğraf için tıktık.
For more photos please click.

2 yorum:

Sena Onur dedi ki...

Birkenstocklarına bayıldım ;)

Ada dedi ki...

teşekkürler, ben de çok seviyorum, çok rahatlar :)!