6 Ağustos 2011 Cumartesi

To Dye Your Hair, Or Not To Dye Your Hair: That Is The Question!



Hayatımda ilk boyamı geçen hafta bir mankenin üzerinde yaptım. Boyayla ilk etkileşimim, Koleston sayesinde oldu. Malum beyazlamayan saçlarım, her gittiğim kuaförde karşılaştığım 'amaan sakın boyatma, saçlarının renk çeşitliliği çok güzel' iltifatları, beni hiiç boyayla tanıştırmamıştı. Ama annem ne yapacaktı?

Uzun ve sıkıcı kuaför saatleri, evde uğraşılırsa banyonun kirlenmesi, saçlarınızı boyamanın en 'caydırıcı' nedenleri. Teknolojiyse yerinde saymıyor, Koleston'la gelişti...

I have experienced my first hair dye on a model. By first interaction with hair dye was because of Koleston. I never tried hair dye because of my not white hair and compliments of hairdressers about my hair color. But what about my mothers misery of her hair?

Long and boring hours at hairdresser, if not in the house with a dirty bathroom.. These are the main aversive causes of dying hair. With technology, Koleston improved a new kind of dye.


 

Koleston'un yoğun renk veren yeni köpük saç boyası oldukça kolay ve kullanılabilir. Hayatımda elime ilk kez boyayı almış olmama rağmen, ortalığı hiç de batırmadım. Evde saç boyamak kolaylaştı sevgili izleyicilerim. Olay sadece Koleston karışımı hazırlayıp, çalkalamak, köpüğü sıkmak ve sürmek!

With the new dye of Koleston; even it was my first experience, It was easy to dye hair! You just have to prepare the mixture, to shake, to compress the foam and apply it!


Zaten pek kolay işlemi, açıklayıcı yönergeleriyle siz de zahmetsiz bir şekilde güzelliğinize kavuşabilirsiniz.

Beauty is not hard to get with Koleston!


 Fotoğraflarda gördüğünüz gibi Koleston karışımını  canla başla yedirdik gönüllü mankenlerin saçlarına :)! Açıkça söylemem gerekir ki uzun zamandır gittiğim en eğlenceli etkinlikti. Ben ve takipçim Merve saç boyarken 'keyifli' dakikalar geçirdik..

Koleston event was the most enjoyable event I had been. With my reader Merve, we had a great time at Wella Studio. 



Küçük bir çay molası :) Boya sonrası sizde saçlarınıza şekil verip 40 dk istediğinizi yapabilirsiniz. Sonrası:Durulamak!

Tea Time! While waiting the hair dye to dry!


Saçları duruladık, bir güzel fön çekip kuruttuk, sonuç bir Wella kadınına yakışır oldu. Beyazdan iz kalmadı :)


 'Bu iş böyle bitirilir!' dedikten sonra sıra geldi saçlarımızı taçlandırmaya :P Ne dersiniz, kahverengi gitmiş mi bana?

Bu güzel günden daha fazla renkli ayrıntılar için tıktık.
Koleston ekibine ve Wella Studio'ya çok teşekkürler!

So what about my hair? Do the hairdressers lie? Or does brown hair looks good me?

For more photos please click.
Special thanks to Koleston Team & Wella Studio.


2 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Canım çok güzel anlatmışsın gerçekten :) Çok güzel bir post olmuş eline sağlık :) Seninle tanışmak da güzeldi! Umarım yine karşılaşırız ;)

PS. Kahve de gitmiş sana.. :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Ada dedi ki...

beğenmene sevindim canım :) çook teşekkür ederim!

görüşmek üzere...