14 Ekim 2011 Cuma

Mission 1: Finding The "Perfect" Loafers!


Sezonun yeni gözdesi loaferlar, şu sıralar hayallerimi süslemeye başladılar. Geçen yaz Paris'ten aldığım kahverengi topuklu loaferlarım ile trend tahminim tutmuş ki hangi dergiyi açsam karşıma loaferlar çıkıyor. Biz kızlar hiç bir zaman yeteri kadar ayakkabıya sahip olamayız ya, şimdi de kahverengi loaferıma bir kardeş getirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum ve siyah loaferlarla platonik aşk yaşıyorum. Hazır okula dönüş de yaptık, "back to school" trendiyle eşleşen bu düz ayakkabılara sahip olmak gerek..

This seasons it shoes are LOAFERS! I've made a trendforecasting at summer and found the perfect high heeled loafers! But i just can't get enough. I'm planning to have the "perfect" black loafer also.. 


Öncelikle hemen WhoWhatWear'ı kontrol etmek gerekti. Kelly Osborne'dan Kristen Dunst'a bir çok tanıdık simanın ayaklarında olan makosenlerin en tercih edilen modelleri parlak olanlar. Ayrıntılarda iddiayı seven moda tutkunları için anlamlı bir seçenek olduğu belli. Üstelik ister kot altına, ister elbiseyle giy; kombinini taçlandırıyorlar.

Who-What-Wear Inspirational Looks.


Mor da fena olmazdı derken farkediyorum ki bu model loaferlar fazla cici kalıyor istediğim görünüme göre. Ama unutmayınız makosenler illa sert görünümlü, erkeksi olmak zorunda değil. Sizin hayallerinizdeki loafer spor, sofistike veya seksi olabilir...
Leopar desenden, neon renklere kadar çeşitlerini bulabileceğiniz bu ayakkabılardan edinmenden önce ufak bir araştırma gerek benden söylemesi :)!

Firstly I told myself that maybe I should have a purple one or nicer one but I've decided that having black ones will help the style I want to have.



İstediğim rengin siyah olduğunu ise popüler moda bloglarından biri olan StyleScrapBook'ta gördüğümde karar verdim. Andy'nin makoseninin parıltısı, şekli kalbimi fethetti. Daha bu kadar özelini ne yazık ki bulamadım... Şimdilik Yargıcı Accesorizes'da 190 tllik bir seçenek buldum fakat dolaşmak ve mükemmel siyah pırıl pırıl parlayan makosenlere kavuşmak gerek!

The perfect loafers of Style Scrapbook by Andy! 

Mükemmel Makoseni Bulma Yolunda...

3 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

ArAdığın gibi bir modeli Topshop'ta gördüm sanki canım.. Kisses! :*

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Ada dedi ki...

onu bende bulduuum :D teşekkürler canım!

Adsız dedi ki...

bu fotodakı hm nın modelı