1 Aralık 2012 Cumartesi

Boyish and Careless

moodboard
*Soon, english version of the post will be added.

Madem yılın en sevdiğim dönemi geldi, yağmurlu sonbaharla kışa geçişi bir mood boardla kutlamak gerekti. Bu sezon ise geçen senenin sofistike duruşuna inat, erkeksi ve minimalistik parçalar radarımda. Erkeksiliğin getirdiği rahatlığı, feminist detaylarla taçlandırmak bu sezon stil andımız'ın dizelerinde olsun. Bu sene son sürat ve oldukça yoğun geçmiş olan sonbahara baybay derken, siyah geçecek kışı saygıyla selamlıyorum ve hemen bu sezon için oyunun kurallarını açıklıyorum!

1. Liderimiz Victoria's Secret ailesinin en taze yüzlerinden biri Cara Delevingne. Umursamaz tavrı ve erkeksi stiline rağmen çekici. Bazen göz ağırlıklı bazen de dudak odaklı makyajları ise her zaman tutarlı. Genellikle stilinde kilit bir parçaya dikkat çeken gerisini boşveren Cara'nın eğlenceli ruhundan bir tutam  hepimize lazım.

2. DERİ! Hiç bir zaman yerini kaybetmedi. Ama artık o da ceketten öte her tekstil ürününde karşımıza çıkıyor. Deri detaylı bir parka için ne kadar yanıp tutuşuyorum bilemezsiniz. İster pantolonda, ister sweatshirt kollarında olsun, deri bu sezon hepimizin baş tacı olsun.

3. Kahve ve Gece Işıkları. Biri sabah uyanmak, sorumlulukları atlatmak, kış soğuğunda içi ısıtmak için. Diğeri motivasyon için, kış gecesini yaşamak, üşümek için.

4. Biraz leopar biraz piton, siyah geçecek kışı biraz renklendirsin. Krem de sofistikeleştirsin. Kırmızı sadece makyajda, dudaklarda olsun. Laciverte kulak asılmasın, her ne kadar kombinleri yüksek sesli renklerle tamamlamak yükselişteyse de size ister yakın olsun ama benden uzak dursun. Büyük beden bir paltoya ihtiyacımız olduğu ise unutulmasın ama renk konusunda kararsızım, biri yardıma gelsin.

5. Topuklu botun başta siyahı makbul ama diğer renkleri de kabul. Hem seksi hem uzun hissettirsin diye. 

Bu Aralık biraz siyah geçsin ama duygusu kırmızı olsun, yılbaşı ruhuna yakışsın. Kahkalar masadan taşarken, ciddi stiliniz insanları şaşırtsın. Herkes kafasına göre Aralık'ını yaşasın, isteyen bana takılsın...


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok guzelll ozetlemissin:) maskulen parcalar ile feminen detaylari beraber kullanmak en superi.

Ada dedi ki...

beğenmenize sevindim =)