14 Eylül 2013 Cumartesi

Treasure White

WhiteonWhite3

Bu sonbaharı, yağmurları herkes ayrı bir heyecanla bekliyor sanırım. Yazın çekici ama yakıcı sıcağından bunalmış olanlar, yeni denizlere açılacaklar, sayfasını kirletenler, sıfırın gücüne inanmak isteyenler, sonbahar yağmurlarının gecikmemesini diliyorlar sanki. Arınmanın gücünü bir kenara bırakalım sırf insanlık değil, moda dünyası da masumiyeti özledi.

Nasıl kainat kadına saf ve duru kalmayı öğütlüyorsa, moda dünyasının önde gelen isimleri de bu Sonbahar - Kış sezonunda kadına, bu iki sıfatın karşılığı olan beyazı baş tacı etmesini gerektiğinin sinyallerini veriyor. İsterseniz güçlü Dolce &Gabbana kadınından ilhamı alın baştan aşağı beyazlara bürünüp, altın dokunuşlarla stilinizi tamamlayın; ister Alexa Chung gibi küçük beyaz bir elbise edinin ve genç olmanın tadını çıkarın! En önemlisi beyazdan korkmayın. Başlarda monokroma alışmak zor gelebilir veya Kate Moss'un tercih ettiği gibi sade şifonlara bürünmek istemeyebilirsiniz bu durumda dokularla oynayabilir, transparan veya dantel detaylara sahip tasarımları tercih edebilirsiniz. 

Soran olursa bu sonbahar içinizde saklı kalan duruluğu ve masumiyeti açığa çıkartmak pek IN, bunu bir de beyazlar içinde başarırsanız ne ala... 

---------------------------------------------------------------------------

As the universe encourages woman to stay pure at heart, influential names of high fashion advices to treasure purity and innocence with white on white trend this season. Either inspire from Dolce&Gabbana woman and polish your white outfit with gold details or get a little white dress just like Alexa Chung and celebrate youth, but don't be frighten by the power of white! Monochrome outfits can be scary for the first time but you can always play with the fabrics. Trying on lace or transparent detailed white pieces can be nothing but fun ;)

Still curious about the trends of AW 2013? This autumn put on the hidden innocence and purity inside your heart on and surprise the universe! If you're professional enough to well behave all in white, well that would be something!


WhiteOnWhite

WhiteOnWhite2

2 yorum:

Brigita dedi ki...

Great selection! Love white!

Brigita,
http://lostinpattern.blogspot.com/

Ada dedi ki...

Glad that you liked it :)